Výhody Testolone RAD140

Výhody Testolone RAD140 SARMs

Stručné zavedenie k Testolone RAD140

Nová trieda športových doplnkov, známa ako SARMs (selektívne modulátory androgénnych receptorov), teraz nasleduje "éra anabolických steroidov". Športoví profesionáli a kulturisti sa zdajú obracať k týmto produktom / SARMs / pre novú generáciu športovej stimulácie, ktoré - ako tvrdia - majú menší počet vedľajších účinkov ako anabolické steroidy. SARMs sú teda "náhradou" (alternatívou) k tradičným anabolickým steroidom.

Testolone RAD140 - Výhody - Prečo si ho vyberajú mnohí športovci?

Pozrime sa bližšie na fyzické výhody, ktoré SARMs Testolone ponúka, ako uvádzajú jeho používatelia doteraz (pretože stále neexistuje oficiálny vedecký správa o výhodách používania chemikálie Testolone RAD140).

  • Rekonštrukcia a posilnenie svalov

Chemikál Testolone RAD140 sa používa hlavne na budovanie a obnovu svalov. Jeho cieľom ako lieku je opraviť svalové poškodenia spôsobené rôznymi ochoreniami (ako rakovina, kachexia a iné). Pri priemernom 8-týždňovom cykle SARMs Testolone používatelia tohto SARMs uvádzajú zvýšenie svalov až o dva a pol (2,5) kilogramov čistej svalovej hmoty. Pri cykle Testolone RAD 140 niektorí používatelia dokonca hlásia, že získali až šesť libier čistej svalovej hmoty.

  • Špecifická strata tukov

Už viete, že čím viac svalovej hmoty máte, tým viac telesného tuku sa spaľuje. SARMs RAD140 podporuje spaľovanie tukov po celý deň svojím chemickým zložením. Váš zvýšený metabolizmus bude vaším najväčším "spočiatku" v prenasledovaní štíhlej fyziky a dokonalého vypracovaného svalstva. Používatelia Testolone RAD140 spálili obrovské množstvo čistej tukovej hmoty. Konkrétne, po jednom cykle RAD tí, ktorí používali chemikáliu Testolone RAD 140, dokázali znížiť svoje telesné tuky z 17% na 12%.

  • Zvýšená výdrž a fyzická sila

Testolone RAD140 zlepšuje fyzickú silu, zvyšuje výdrž (pre aeróbne a anaeróbne cvičenia) a zlepšuje fyzický stav spolu s ďalšími výhodami. Skutočnosť, že športovci v športoch ako kulturistika, zdvíhanie činiek a crossfit si vyberajú RAD140 pre efektívnejšie tréningy, nie je náhoda. Zistíte, že vaša úroveň únavy a vyčerpania je nižšia po dokončení vášho tréningu. Okrem toho budete môcť ľahšie zdvíhať ťažké váhy.

Zhrnutie o Testolone RAD-140 a jeho účinkoch.

Testolone RAD-140 môže viesť k významným svalovým prírastkom dokonca aj keď sa používa samostatne, ale keď sa kombinuje s MK 677, zvyšuje chuť do jedla a tým zvyšuje telesnú hmotnosť (čistá svalová hmota, nie tuk). V dôsledku toho ponúka oveľa väčšie výhody v kratšom časovom období. Koncové výhody jedného cyklu sa odhadujú ako: asi tri až štyri kilogramy telesnej hmotnosti, ktoré zodpovedajú približne dvom kilogramom čistej pevnej svalovej hmoty. Nakoniec stále veríme, že napriek pozitívnym stránkam, ktoré použitie SARMs Testolone RAD140 má, výber legálneho produktu ako je legálny Testolone RAD140 na Imuscle s 100% prírodným zložením a nulovými vedľajšími účinkami je ideálna voľba.

Podrobné informácie "Čo je Testolone RAD140"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.