Čo je Testolone RAD-140?

Čo je Testolone RAD-140?

Je známe, že Testolone RAD140 poskytuje zvieratám silu na tréning. Áno, presne tak! Ak chcete prekonať všetky očakávania vo fitness centre, SARMs RAD140 vám poskytne potrebnú vytrvalosť a energiu.

Testolone RAD-140 dokáže spektakulárne získavať svalovú hmotu aj v najtužších telách. Podobne ako anabolické steroidy, Testolone RAD140 veľmi rýchlo vyvíja svaly a pomáha obnovovať sa po tvrdom tréningu.

Rozdiel však spočíva v biologickej štruktúre a minimalizácii vedľajších účinkov. Okrem toho sa RAD140 užíva perorálne, nie injekčne. Testolone RAD140 je vhodný predovšetkým pre mužov, ale môže byť použitý aj ženami, ktoré sa snažia dosiahnuť zdravé a nadýchané telo.

Ak by sme mali krátko odpovedať na otázku, čo je Testolone RAD140, je to selektívny modulátor androgénnych receptorov, ktorý stimuluje mužský hormón v tele a tým stimuluje rast svalov a nabíja s výnimočnou energiou.

Kto objavil Testolone RAD140?

Testolone RAD140 patrí k novým členom rodiny SARMs. RAD140 objavila v roku 2010 spoločnosť Radius Health. Dali mu názov a uskutočnili sériu štúdií, ktorých výsledky nám dnes poskytujú viac informácií o tomto SARM.

Po jeho objavení a prvotnej skúške bol Testolone takmer opustený, takže máme málo informácií o ňom v poslednej dekáde. Avšak v štúdiách s myšami a opicami sú výsledky viac ako sľubné.

Objavitelia spoločnosti Radius Health zistili, že napriek svojej nesteroidej povaha je Testolone RAD140 veľmi podobný akcii testosterónu v tele. Viaže sa len na receptory svalového tkaniva, nie je toxický a pomáha spaľovať tuky. Tieto vlastnosti vedú k jeho použitiu v oblasti fitness, kulturistiky a športov, ktoré vyžadujú silu.

Okrem výhod formovania tela a zvyšovania odolnosti sa ukázalo, že Testolone RAD140 pôsobí proti zväčšeniu prostaty. Vedci zaznamenali dobrú účinnosť u starších mužov, keď sa znižuje hladina testosterónu.


Rad140 sa zaradil na zoznam dopingových látok?

Podobne ako ostatné SARMs, Testolone bol niekoľko rokov zaradený na zoznam dopingových látok Svetovej antidopingovej agentúry. To dokazuje, že jeho použitie prináša reálne zlepšenia vo výkone športovcov a dáva im oveľa viac možností na výhru.

V roku 2017 bol víťazom CrossFitu Ricky Gerardom prekvapený test, že sa pripravoval na beh s Testolone RAD140. Tvrdí, že si ho zvolil ako alternatívu k anabolickej hormóne testosterónu, aby zlepšil svoju rýchlosť, svalovú hmotu a znížil riziko zranení.

AKÉ SÚ VÝHODY TESTOLONE RAD140?

Testolone RAD140 interaguje selektívne iba s androgénovými receptorami v kostiach a svaloch bez ovplyvňovania iných systémov v tele. Výhody Testolone je mnoho a prekrývajú sa s anabolickým steroidom Testosterónom. A tu je niekoľko z nich, ktoré robia tento SARMs populárnym:

  • Zvýšenie svalovej hmoty dvakrát rýchlejšie v krátkom časovom období.
  • Poskytuje silu a je ideálny pre vysoko intenzívne tréningy a bojové umenia.
  • Zvyšuje kyslík v krvi.
  • Pomáha spáliť kalórie.
  • Má neuroprotektívne vlastnosti.

Testolone RAD140 pomohol tisícom ľudí získať svalovú hmotu v priebehu dvoch týždňov a tiež profesionálnym športovcom, ktorí hľadajú doplnok na získanie viac energie a vytrvalosti. Ďalšou výhodou tohto SARM je čistenie tukov, ale je to skôr doplnková vlastnosť ako niečo, s čím by ste mali začať cyklus.

RAD140 je účinný najmä preto, že podporuje produkciu prirodzeného testosterónu a tým podporuje rast svalov. Podľa expertov na fitnes funguje v dávkach oveľa menších ako injikovaný testosterón a konečné výsledky sú impozantnejšie.

Po druhé, je bezpečný, pretože nemá vedľajšie účinky ako sťahovanie semenníkov, akné a mužské jazvy u žien. Testolone RAD140 má ochranný účinok a pozitívny vplyv na neuróny, takže počas jeho užívania okrem skutočnosti, že nie sú zaznamenané žiadne vedľajšie účinky, Testolone tiež dbá o zdravie nervového systému.

PRE KOMU JE VYHODNÝ SARM TESTOLONE RAD140?

SARMs Testolone RAD140 je vhodný pre bojové umenia, CrossFit a všetkých nadšencov fitness. Chcete získať svalovú hmotu rýchlo a bez negatívnych účinkov steroidov? Potrebujete viac sily počas intenzívneho tréningu? Testolone je vašou voľbou pre dosiahnutie najlepších výsledkov bez ohrozenia vašeho zdravia.

Nie je potrebné mať veľa skúseností v oblasti SARMov na použitie Testolone RAD140. Funguje rovnako dobre pre každého, kto chce vyzerať väčšie, so súmrakom a kto nemá dostatok nadšenia a energie počas cvičenia. Pozrite si, pre koho je tento produkt vhodný:

  • Pre ľudí, ktorí chcú získať svalovú hmotu bez použitia steroidov.
  • Ideálne pre športovcov, ktorí potrebujú počas tréningu viac sily a rýchlosti.
  • Pre tých, ktorí trpia nízkymi hladinami testosterónu v tele.
  • Pre každého, kto chce spaľovať tuky počas obdobia získavania svalovej hmoty.

Je však dôležité si uvedomiť, že Testolone RAD-140 nie je schválený FDA na použitie u ľudí a jeho použitie by malo byť dohliadané na zdravotníckym profesionálom.

AKO FUNGUJE TESTOLONE RAD140

AKO FUNGUJE TESTOLONE RAD140

Testolone RAD140 pôsobí s mocou anabolického steroidu Testosterónu, ale nemá jeho androgénne vedľajšie účinky. V skutočnosti sa viaže na mužský hormón a pracuje s ním takým spôsobom, ktorý prináša len výhody. Napríklad blokuje účinok hormónu na prostatu a bráni zväčšeniu prostaty, dokonca potláčať sťahovanie semenníkov.

Jeho účinok je skutočne selektívny, čo z neho robí skutočnú zbraň sily, ktorá nevedie k devastujúcim účinkom na iné tkanivá organizmu. Keď užívate Testolone RAD140, má funkciu interagovať s androgénnymi receptorami len v svalovom a kostnom tkanive. V tele sa neaktivuje žiadny iný receptor.

Preto užívanie pôsobí na podporu rastu len svalov a kostí. Nikto nechce stratu vlasov, akné, mastnú pokožku a nebezpečenstvo pre reprodukčný systém. Ale keď ide o úľavu a zdravé telo, sme pripravení na všetko. No, už sa nemusíme ničoho obetovať!

S ohľadom na to bude RAD140 dobre fungovať aj u žien, pretože nevytvorí podmienky pre vznik mužských pohlavných charakteristík, ako je zväčšenie vlasov na mnohých častiach tela a zväčšenie klitorisu.

ČO UKAZUJÚ TESTY S SARMs TESTOLONE RAD140

Las pruebas realizadas con Testolone RAD-140 han demostrado que este SARMs tiene una amplia variedad de beneficios para la salud y el bienestar físico. Fue diseñado originalmente para ayudar a las personas con debilidad muscular debido a enfermedades como la osteoporosis y el cáncer de mama. Además, estudios en ratones han demostrado sus propiedades neuroprotectoras.

En 2011, se descubrió que RAD140 también tiene la capacidad de aumentar la masa muscular magra y reducir la grasa subcutánea en los monos que recibieron dosis más altas. Los estudios también han demostrado que esta sustancia puede curar el agrandamiento de la próstata y la contracción testicular en animales.

En general, las pruebas y estudios de Testolone RAD140 sugieren que es una opción prometedora para aquellos que buscan mejorar su fuerza, resistencia y composición corporal sin los efectos secundarios dañinos de los esteroides anabólicos.

KEDY ZOBRAZIŤ PRVÉ VÝSLEDKY TESTOLONE RAD140

Prvé výsledky Testolone RAD140 sú viditeľné 7 dní po jeho užití. Táto rýchlosť je revolučná a dokazuje účinnosť tohto produktu. Zväčšenie svalovej hmoty je vplyvom tohto produktu na začiatku a potom sa začne pracovať aj na súčasnom odstránení tuku a zvýšení hustoty kostí.

Ak sa pozrieme na konkrétne čísla podľa recenzií používateľov, ktorí už Testolone RAD140 použili, budete viac ako spokojní! Po šesťtýždňovom cykle s Testolonom väčšina ľudí informuje o priemernom náraste 3-4 kg svalovej hmoty.

Ak sa rozhodnete vyskúšať RAD140 pre zvýšenie vytrvalosti a odolnosti, výhody budú viditeľné najneskôr 2-3 dni po jeho prvej dávke. Nie je odporúčané užívať Testolone RAD140 dlhodobo, pretože pôsobí rýchlo a nie je potrebné jeho užívanie predlžovať.

Cómo hacer un ciclo con RAD140 Testolone 

Aj keď sa niekde odporúča cyklus trvajúci 12 týždňov, my si myslíme, že by nemal trvať viac ako 6-8 týždňov. V tomto čase získate uspokojivé výsledky a nebudete si všimnúť žiadne vedľajšie účinky. Ideálny čas na užívanie je pol hodinu až hodinu pred tréningom.

Testolone RAD140 má účinok (poločas) 24 hodín, takže stačí užívať ho každý deň alebo každé dva dni. Cyklus bude mať rovnaký úspech, ak začnete s minimálnou dávkou a budete ju zvyšovať v priebehu nasledujúcich týždňov. Napríklad môžete začať s 10 mg v prvom týždni a potom ho zvýšiť na 20 mg.

Samozrejme, užívanie RAD 140 závisí úplne od vašich cieľov. Ak ho chcete užívať kvôli jeho schopnosti spaľovať tuky, mali by ste užiť vyššiu dávku. Ak chcete zvýšiť svoju efektivitu mnohonásobne a aby boli výsledky ešte impresívnejšie, vždy si môžete vybrať Testolone RAD140 v stáčke s ďalšími produktami SARM.

U žien by mala byť dávka znížená na polovicu a trvanie cyklu by malo byť prispôsobené. Dávka by mala byť asi 5 mg až 10 mg denne a cyklus by nemal presiahnuť 6 týždňov. To by malo závisieť od cieľov, ale je tiež dobré mať na pamäti, že tieto odporúčania sú základom všeobecnej názoru a používatelia, ktorí ich dodržiavajú, nezaznamenali žiadne vedľajšie účinky.

Ciclo s Testolon RAD140 pre rast svalovej hmoty

Stavba svalovej hmoty je najvyhľadávanejší účinok tohto produktu. Cyklus s ním na dosiahnutie tohto výsledku môže trvať bežných 6-8 týždňov a dosiahnuť veľmi uspokojivý účinok.

S pomocou Testolone RAD140 budete mať nafúknuté a uvoľnené svaly. Túto transformáciu dosiahnete bez problémov s dávkou 10-15 mg denne, pol hodinu pred tréningom, počas 2-4 týždňov, po ktorých môžete zvýšiť dávku na 20 mg.

To je maximum, pri ktorom neboli zaznamenané žiadne ťažkosti alebo vedľajšie účinky. Ak ste si zvolili SARMs, pretože je bezpečný, ale účinný, nevyužívajte viac ako odporúčaná denná dávka.

Título: Ciclo con Testolone RAD140 para eliminar la grasa

Ciclo con Testolone RAD140 para eliminar la grasa

Si bien hay muchos otros productos SARMs más eficientes para quemar grasa subcutánea, un ciclo con Testolone RAD 140 también puede ayudar en esta dirección al aumentar la dosis en al menos 5 mg. Aunque no es la opción más efectiva para este propósito, no está mal obtener este efecto adicional mientras se desarrolla músculo.

Al tomar Testolone RAD140 para ganar masa muscular, el cuerpo comienza a derretir grasa al quemar más calorías. Muchas personas luchan con la eliminación de grasa subcutánea sin sacrificar su masa muscular, pero con Testolone se pueden mantener estos resultados al máximo sin tener que hacer un gran déficit calórico.

Cyklus s Testolone RAD140 pro dobré výsledky ve sportu

I ti nejlepší sportovci potřebují trochu pomoci k dosažení lepších výsledků. Kvůli své účinnosti jsou produkty SARM zakázány Světovou antidopingovou agenturou, ale mnoho sportovců, kteří již nejsou profesionálové, a ti, kteří se věnují kulturistice, si vybírají Testolon RAD140 pro zlepšení svého výkonu.

Toto je jejich volba, protože jim poskytuje sílu a výdrž i při nejtěžších a nejintenzivnějších sportech. Většina uživatelů, kteří si vyberou cyklus s tímto SARM, se věnují CrossFitu a bojovým uměním, kde jsou potřeba rychlost a živost v pohybech. Zde je dávka stejná jako u cyklu s Testolone RAD140 pro rozvoj svalové hmoty u žen a mužů.


TERAPIA POST-CYKLUS S TESTOLONOM RAD140

Neexistujú oficiálne dôkazy, že Testolon RAD140 potláča prirodzenú produkciu testosterónu po cykle. Terapia po cykle s Testolon RAD140 nie je povinná, ale môže byť realizovaná preventívne.

Po cykle je dobré poskytnúť telu 4 týždne odpočinku na užívanie vitamínov. To prispieva k celkovému blahobytu tela a udržuje vysokú úroveň energie. Tu sú niektoré z našich odporúčaní pre terapiu po cykle s Testolon RAD140:

  • Vitamín D3
  • Zinok - 30 mg denne

Testolon, ako typický SARMs, neovplyvňuje menšie orgány, vrátane semenníkov. Nebude vážne ovplyvňovať mužské genitálie. Po cykle s ním sa prirodzená hladina testosterónu v tele rýchlo obnoví a nezaznamená sa žiadna zmena v správaní a sexuálnych vlastnostiach u žien a mužov.

Ak však robíte neprimerane dlhý cyklus a užívate veľké dávky tohto SARMs, môže sa to nejakým spôsobom dotknúť mužského hormónu v tele a bude potrebná dodatočná terapia. Potom je okrem vitamínov dobré, aby terapia po cykle s Testolon RAD140 obsahovala:

  • Clomifén: od 20 mg do 40 mg denne
  • Tamoxifén: od 10 mg do 20 mg denne

Ciclo s Testolone RAD140 pre ženy

Aj keď nie sú preukázané žiadne vedľajšie účinky u žien v cykle testosterónu, táto SARMs imituje účinok testosterónu. To vedie k riziku, že pri vyššej dávke ženy budú mať abnormálny rast vlasov, hrubší hlas, agresivitu vo svojom správaní a abnormálnosti v menštruačnom cykle.

To všetko sa dá predchádzať, ak sa reguluje cyklus s Testolone a dávka sa berie na polovicu odporúčanej pre mužov a skončí sa jeden alebo dva mesiace predtým. Ženy by mali brať RAD 140 5 až 10 mg denne po dobu maximálne 8 týždňov.

Najlepšie stacky (kombinácie) s Testolone RAD 140

Testolone RAD140 sám o sebe poskytuje uspokojivé výsledky. Ak sa pýtate, s čím ho kombinovať, aby ste dosiahli neprekonateľný účinok, máme niekoľko návrhov, v závislosti od toho, čo hľadáte.

Stacky pre rýchly nárast svalovej hmoty

Testolone v kombinácii s YK11 je výkonný stack SARM, ktorý pomôže aj človeku s nedostatkom génu na nárast svalovej hmoty.

Ostarine je známy pre svoju multifunkčnosť a schopnosť staplovať sa s takmer všetkými produktmi SARM. Táto kombinácia zvýši silu a hmotnosť, ale tiež ochráni kosti a svaly pred zraneniami.

  • Testolone + Ostarine

Stack na spaľovanie tukov Testolone a Cardarine

Táto SARMs stack (pila) je pre každého, kto chce v posilňovni podať maximum a prekonať očakávania. S touto kombináciou dosiahnete nielen rozvoj svalov, ale aj extrémnu vytrvalosť. Cardarine je tiež známy ako Endurabol, čo pochádza z anglického slova "endurance" (vytrvalosť). Ide o najznámejší SARMs na spaľovanie tukov, ktorý v kombinácii s výhodami Testolone dokáže premeniť telo.

Ako určiť kvalitu Testolone RAD 140

Ako určiť kvalitu Testolone RAD 140

Trh je preplnený značkami predávajúcimi SARMs, a najmä Testolone. Niektoré z nich dokážu dokázať kvalitu a originalitu produktu, zatiaľ čo iné nie. Preto je najlepšie si pred nákupom vyžiadať certifikát kvality.

Zvyčajne spoločnosti, ktoré predávajú SARMs, musia mať dôkazy o laboratórnych testoch kvality pre každú várku skôr, ako sa dostane na predaj a na náš trh. Ak z nejakého dôvodu nemôžete požiadať o tieto testy, vždy si môžete prečítať recenzie od užívateľov, ktorí už produkt používali.

KDE NÁJSŤ FÓRUM PRE RECENZIE A TESTIMONIALS TESTOLON RAD140

V našom fóre SARMs nájdete mnoho názorov a recenzií na Testolone RAD140 a ďalšie produkty SARMs. Ak používate takúto platformu na získanie viac poznatkov o trhu a jednotlivých produktoch, vždy budete vedieť, ktoré značky si vybrať. Okrem toho, skúsení používatelia SARMs zdieľajú svoje príbehy a dávajú rady začiatočníkom.

Dnes je ťažké nájsť priestor na internete, kde nie ste bombardovaní kritikou a negativitou, ale dostávate podporu a úprimné odpovede na svoje otázky. Preto sme vytvorili fórum, kde sa tieto hodnoty rešpektujú, miesto pomoci a motivácie.

Keďže Testolone RAD140 je bežne používaný SARMs kvôli svojmu úžasnému účinku, na fóre nájdete mnoho recenzií o ňom. Toto sú niektoré z najčastejších otázok o Testolone, na ktoré môžete nájsť odpovede na fóre.

  • Akoé sú výhody Testolone a ako rýchlo sa prejavia?
  • Ako funguje RAD-140?
  • Sú vedľajšie účinky a aké sú?
  • Je niečo, čo by sme mali vedieť o cykle Testolone?
  • Mali by sme robiť obnovovaciu terapiu po Testolone za každú cenu?

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY TESTOLONE RAD140?

Nepriame účinky užívania Testolone RAD140 sú takmer neexistujúce. Môžeme s istotou povedať, že pri užívaní tohto SARMs nedochádza k aromatizácii a teda nie je možné získať gynekomastiu. Ak ho užívate samostatne, nemáte estrogénne účinky.

Toto je dobrá správa, ale ako pri každom lieku, aj pri užívaní Testolone sa môžu vyskytnúť nežiadúce účinky.

Skutočné vedľajšie účinky testolóne RAD140

Hoci neboli zdokumentované žiadne vedľajšie účinky tohto SARMs, ak počas jeho užívania nepijete dostatok vody, môžete pociťovať migrény a sucho v ústach.

Pri veľmi vysokých dávkach sa môže objaviť aj vypadávanie vlasov, agresivita a nadmerný rast vlasov u žien a potlačenie produkcie testosterónu u mužov. Pri správnom užívaní sa však tieto vedľajšie účinky neprejavia!

MÝTY A NEREALISTICKÉ TVRDENIA O VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOCH TESTOLÓNE


Ďalšie tvrdenia o údajných vedľajších účinkoch sú mýty a nezrealizovateľné tvrdenia. Pri správnom dávkovaní Testolónе:

  • NEspôsobuje virilizáciu ani gynekomastiu
  • Nie je toxický.

ZÁVER

Brať Testolone je vynikajúcim spôsobom, ako zvýšiť svalovú hmotu a silu. RAD-140 je SARMs alternatívou testosterónu (ako naznačuje jeho názov).

Je vhodný pre bojové umenia a CrossFit, pretože nezatvrdzuje svaly ako steroidy, čo zase pomáha počas intenzívnejšieho zaťaženia po dlhšiu dobu. RAD-140 zvyšuje kyslík v krvi a má neuroprotektívne účinky.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.