Vedľajšie účinky Ibutamoren

Vedľajšie účinky Ibutamoren MK677

Stručne o Ibutamoren MK677

Ibutamoren MK677 (Nutrobal), SARMs (selektívne modulátory androgénových receptorov), imituje účinky a funkčnosť najlepšej zložky pre rastový hormónovú terapiu! Výsledky s Ibutamoren sa objavia pomerne rýchlo; v prvých 3-4 dňoch už existuje zmena v hustote a objeme svalových vlákien, ako aj trikrát pokojnejší spánok. Ibutamoren MK 677 neovplyvňuje prirodzenú produkciu testosterónu a nevyvoláva rozsiahle vedľajšie účinky iných SARMs alebo anabolických steroidov. Mnohí dokonca majú tendenciu ho používať ako PCT cyklus po "ťažkom" cykle anabolických steroidov, ako liečbu a rehabilitáciu. Môže sa dokonca aplikovať od začiatku cyklu s iným SARMs ako kombinácia liečebného cyklu (PCT).

Nežiaduce účinky z užívania Ibutamoren MK677?

Určite môže použitie Ibutamorenu ponúknuť niekoľko výhod pre svalové tkanivo, regeneráciu a stratu prebytočného telesného tuku, ale zahŕňa aj prejavy možných vedľajších účinkov. Podľa štúdií, trvalé užívanie a prekročenie denného dávkovania zvyšuje riziko problémov ako gynekomastia, opuch mäkkých tkanív a obmedzenia kĺbov (artralgia). Najčastejšie nežiaduce účinky MK677 SARMs zahŕňajú zvýšený hlad, dočasný mierny opuch dolných končatín a svalovú bolesť. Štúdie tiež ukazujú zvýšenie hladiny krvného cukru na lačno a pokles citlivosti na inzulín. Tieto negatívne dôsledky, najmä bolesti kĺbov a inzulínová rezistencia, sú porovnateľné s tými, ktoré sa pozorujú u ľudí s vysokou hladinou rastového hormónu. Keď sa Ibutamoren MK-677 užíva v odporúčaných dávkach, tieto nežiaduce účinky chýbajú.

Kde zakúpiť Ibutamoren MK677?

Nabite svoje tréningy niektorými z mocných doplnkov sily od Imuscle. Zlepšite svoje výkony a maximalizujte svoju vytrvalosť, aby ste v sebe zobudili zviera! Sme akreditovaná spoločnosť a naše produkty majú certifikát GMP, ktorý zaručuje pôvod, čistotu a kvalitu surovín, ktoré používame. 100% legálne alternatívy k steroidom SARMs - bez predpisu, bez injekcií, preukázané výsledky!

Záver

Pravdou je, že SARMs MK677 môže ponúknuť reálne a veľmi pozoruhodné výhody, najmä pre športovcov v "ťažkých športoch" (ako je kulturistika, zdvíhanie ťažkých závaží alebo MMA zápasy). Preto nie je náhodou, že je veľmi populár v športe. Ďalšie výhody MK677 zahŕňajú absenciu potlačenia testosterónu, minimálne alebo žiadne nežiaduce účinky (s výnimkou svalových kŕčov, zvýšeného apetitu a opuchov). Okrem toho môže podporiť stratu tuku, zlepšiť kognitívnu funkciu a predĺžiť REM cykly spánku (ktoré sú kľúčové pre regeneráciu svalov). Každý produkt má svoje výhody a nevýhody. Hoci existuje mnoho výhod použitia produktu, existuje aj pravdepodobnosť vedľajších účinkov. Záverom môžeme povedať, že Ibutamoren MK677 funguje podobne ako steroidový liek bez negatívnych vedľajších účinkov.

Podrobný článok "Čo je Ibutamoren"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.