Účinok Ligandrolu LGD4033

Účinok Ligandrolu LGD4033

Ligandrol LGD4033 - Aký SARMs doplnok to je?

Ligandrol LGD4033 patrí do špeciálnej triedy ústnych liekov bez steroidov nazývaných modulátory androgénových receptorov. Niektoré z nich podporujú odstraňovanie tukov, zatiaľ čo iné podporujú rozvoj svalov. Ligandrol LGD-4033 bol vyvinutý na zvýšenie svalovej hmoty. Podobne ako testosterón, Ligandrol LGD 4033 má za úlohu zlepšiť androgénne signalizovanie, ako naznačuje jeho názov, selektívne zamerané najmä na androgénne receptory. Tým ich robí efektívnejšími, bez nežiaducich vedľajších účinkov.

Ako pôsobí Ligandrol LGD4033?

Ako pôsobí Ligandrol LGD4033?

Vďaka svojim špecifickým androgénovo-viazacím vlastnostiam je Ligandrol LGD4033 ekvivalentný anabolickému steroidu pre svaly. Pretože podporuje rast a silu kostry svalovej tkaniva.

Ligandrol LGD4033 pracuje na týchto receptoroch, aby imitoval účinky androgénov, čo vám môže pomôcť získať viac sily, viac čistej svalovej hmoty a rýchlo sa zotaviť z ťažkých tréningov.

V klinických štúdiách sa preukázalo, že Ligandrol zvyšuje anabolickú aktivitu v svaloch a kostiach, zatiaľ čo súčasne znižuje stratu svalov a bolesti kostí u pacientov s rakovinou, osteoporózou, starnutím a svalovou dystrofiou.

Bez ovplyvňovania sekundárnych orgánov, Ligandrol LGD-4033 SARMs pracuje ako selektívny modulátor androgénových receptorov v kostiach a svaloch. Preto to nevedie k typickým negatívnym účinkom anabolických liekov.

Vďaka urýchleniu vývoja svalov a zlepšeniu svalovej sily je tento SARMs veľmi obľúbený u aktívnych športovcov.

Väčšina ľudí tvrdí, že medzi siedmym a štrnástym dňom po začatí užívania SARMs Ligandrol majú pozorovateľný prílev energie. Tento produkt nemá negatívny účinok na svaly, na rozdiel od iných látok, ktoré zvyšujú energiu, ale zároveň ničia svalovú tkanivu. 

Proces obnovy sa udržiava pomocou LGD4033, čo prispieva k rýchlym výsledkom. Vďaka užívaniu Ligandrolu LGD4033 sa telo zotavuje z intenzívneho tréningového režimu tak rýchlo, že nie je potrebné dlhé obdobie odpočinku pred nasledujúcou tréningovou reláciou.

Výskumníci stále skúmajú použitie LGD4033 na liečbu rôznych ochorení, vrátane atrofie semenníkov, rakoviny, zväčšenia prostaty a úbytku hmotnosti.

V skratke o LGD4033

Úžasné na SARMs je, že si vyberajú, na ktoré androgénne receptory sa pripoja. To znamená, že namiesto toho, aby sa pripojili k každému receptoru, ktorý stretli, sa sústreďujú iba na konkrétne.

Na záver môžeme povedať, že Ligandrol LGD-4033 je jedným z najobľúbenejších SARMs na trhu. Bolo preukázané, že zlepšuje celkový výkon tréningu, urýchľuje obnovu svalov a podporuje rast čistej svalovej hmoty.

Je dôležité si uvedomiť, že nesprávne užívanie Ligandrolu LGD4033 môže spôsobiť hormonálnu nerovnováhu a zníženie hladín testosterónu.Ak chcete získať svalovú hmotu, odporúčame vyskúšať Ligandrol LGD4033 od Imuscle.

Podrobné informácie o "Čo je Ligandrol LGD 4033"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.