Čo je Ligandrol LGD4033?

Čo je Ligandrol LGD4033?

Ligandrol, tiež známy ako LGD4033, Anabolicum a VK5211, je nedávno objavený selektívny modulátor androgénových receptorov, ktorý sa užíva ústne. Funguje podobne ako anabolické steroidy, ale má odlišnú povahu. Podobnosť spočíva v tom, že zvyšuje svalovú hmotu a umožňuje rýchlejšie zotavenie svalov. Rozdiel je v tom, že účinne rozpoznáva, kde sa svaly nachádzajú a koncentrovanou prácou s nimi neovplyvňuje iné časti ľudského tela, takže nevyvoláva nepríjemné vedľajšie účinky.

Ligandrol LGD4033 sa používa po celom svete na zvýšenie svalovej hmoty a zlepšenie celkového zdravia, ako aj na jemné zotavenie po intenzívnom tréningu. Jeho pôvodným cieľom bolo však liečiť osteoporózu.

KTO OBJAVIL LIGANDROL?

Biofarmaceutická spoločnosť Ligand Pharmaceuticals so sídlom v štáte Kalifornia objavila Ligandrol LGD4033 v roku 2009. Jeho veľký potenciál bol okamžite zaznamenaný. Účinok tohto SARMs na ľudí bol neskôr skúmaný v roku 2013.

Prvé klinické testy ukázali, že Ligandrol LGD 4033 je bezpečný a len o dva roky neskôr bola látka dostupná online. Najnovšie oficiálne údaje o jeho účinkoch a vedľajších účinkoch pochádzajú z roku 2018. LGD4033 bol vyvinutý a ďalej sa vyvíja pre terapeutické účely spoločnosťou Viking Therapeutics.

VK5211 Ligandrol sa odporúča pre ľudí trpiacich osteoporózou a inými ochoreniami, ktoré spôsobujú slabosť svalov. Používa sa po zlomeninách a zvyšuje kostnú hustotu aktiváciou androgénových receptorov.

JE LIGANDROL LGD4033 DOPLŇKOM?

World Anti-Doping Agency zahájila testovanie LGD4033 na vzorkách športovcov v júni 2015 a, čo je zaujímavé, bola prítomná výsledkoch testov aj u dostihových koní.

Jasné je, že jeho funkciou je rýchle rozvíjanie a posilňovanie svalov, zvyšovanie sily a vytrvalosti. Tento účinok na telo ho zaradil do zoznamu zakázaných látok Svetovej organizácie. LGD 4033 je na zozname dopantov a podľa všeobecného názoru poskytuje neoprávnenú výhodu, takže ak športujete profesionálne, premyslite si dôkladne, kedy môžete užívať Ligandrol, aby ste neodhalili dopingovou kontrolou.

Akoé výhody Ligandrol LGD4033?

Výhody LGD4033 v telocvični aj mimo nej sú mnohé, a tu sú niektoré z nich:

Zvyšuje svalovú hmotu až o 4 kg za menej ako jeden mesiac.

Ligandrol sa rýchlo viaže na androgénové receptory, podobne ako iné SARMs, ale je považovaný za najanabolickejší zo všetkých. S ním môžete získať až 4 kg svalovej hmoty za menej ako jeden mesiac bez toho, aby ste museli neskôr odstrániť tuk.

Zosilňuje kosti a svaly a predchádza zraneniam.

Druhá najobľúbenejšia výhoda SARMs LGD4033 bola zistená štúdiou spoločnosti Viking Pharmaceuticals. Spoločnosť dokázala, že Anabolicum pomáha procesu hojenia u starších osôb, ktoré utrpeli zlomeninu krčka stehennej kosti alebo trpia osteoporózou. Počas štúdie sa ukázalo, že tento selektívny modulátor androgénového receptoru dáva dobré výsledky ako prostriedok na udržanie zdravých kostí a dobre funguje aj u ľudí s rakovinou, ktorí sú náchylní na stratu svalovej hmoty.

Poskytuje maximálnu silu pre ťažký tréning, ako aj svalovú výdrž.

Ligandrol (LGD4033) poskytuje neuveriteľnú výhodu trénovať v telocvični s trikrát väčšou silou bez použitia anabolických steroidov. Mnoho nadšencov fitness a kulturistiky ho používa ako prostriedok na zvýšenie výdrže počas ťažkých tréningov, kde sa sústredia na slabšie svalové skupiny.

Per chi è adatto il Ligandrol LGD4033?

Il Ligandrol LGD4033 è adatto a persone che hanno bisogno di un rapido aumento della forza e della massa muscolare, ma non vogliono ricorrere ad ormoni steroidi.

✔ Ligandrol (Anabolicum) je vhodný pre ľudí, ktorí sa trénujú s cieľom dosiahnuť príjemný a atraktívny vzhľad tela a pre každého, kto chce vytvoriť svoje telo pre estetické dôvody.

✔ Pre ľudí, ktorí hľadajú rýchle a trvalé výsledky.

✔ LGD4033 môže byť dobrou voľbou pre ľudí, ktorí sa obávajú zranení počas cvičenia. Jeho užívanie bude mať priaznivý účinok na kostrovú štruktúru a verí sa, že znižuje riziko zranení v telocvični.

✔ Pre ľudí zapojených do kulturistiky a iných silových športov.

Tento SARMs lgd4033 nie je vhodný pre profesionálnych športovcov, pretože, ako už bolo spomenuté, je považovaný za doping kvôli svojmu silnému účinku.

AK FUNGUJE LIGANDROL LGD4033

AK FUNGUJE LIGANDROL LGD4033

Ligandrol LGD4033 pôsobí selektívne na androgénne receptory, ktoré sú zodpovedné za svalovú a kostnú hmotu, aby spustil proces regenerácie. Spôsobuje podobný účinok ako steroidy (najmä testosterón) a patrí medzi najsilnejšie anabolické aktivity v rodine SARMs (selektívnych modulátorov androgénových receptorov).

Znie to fantasticky, ale napriek povzbudzujúcim výsledkom zostáva mechanizmus, ktorým androgény zvyšujú svalovú hmotu, záhadou. Avšak jeho účinok na svalové vlákna je viac ako pozoruhodný. Na rozdiel od testosterónu, Ligandrol nepôsobí na úkor pečene, prostaty a mazových žliaz.

Preto mnoho športovcov si vyberá LGD-4033 ako svojho spojenca na ceste k dosiahnutiu dokonalého tela a túžbe po väčšej odolnosti počas tréningu.

VÝSKUM S LIGANDROL LGD4033

V prvotnom štúdiu na zvieratách sa ukázalo, že Ligandrol LGD4033 má anabolický účinok na svaly a kosti a je selektívny pre tieto tkanivá, bez vplyvu na prostatu.

Neskôr, aby sa pochopili jeho účinky na ľudí, Ligand Pharmaceuticals sponzorovala štúdiu na 76 nefajčiaroch a nekomorbidných mužoch vo veku od 21 do 50 rokov. Ligandrol bol podávaný každý deň po dobu 21 dní.

Počas tohto obdobia boli každý týždeň vykonané všetky potrebné testy na monitorovanie ich zdravia. Ukázalo sa, že do určitej miery SARMs LGD4033 potláča produkciu testosterónu u ľudí. Ak sa pýtate, áno, je potrebná terapia po cykle!

Avšak, pri užívaní Ligandrol neboli zaznamenané žiadne vážne vedľajšie účinky. To je dobrá správa pre tých, ktorí nechcú užívať steroidy kvôli ich negatívnym účinkom.

Zdá sa, že účastníci experimentu zvýšili svoju svalovú hmotu a mnohí z nich preukázali lepšiu odolnosť voči fyzickej záťaži. Je dôležité zdôrazniť, že štúdia sa zameriavala skôr na to, či je tento SARMs bezpečný, než na potvrdenie jeho veľkej účinnosti.

KEDY SA UKÁŽU PRVÉ VÝSLEDKY LIGANDROL?

Prvé výsledky Ligandrol sa zvyknú ukázať po tretej týždni užívania. Najprv sa pozoruje zvýšenie svalovej hmoty. Samozrejme, dramatické zmeny môžete očakávať len v prípade, že budete pravidelne cvičiť v posilňovni.

Väčšina ľudí zvykne zaznamenať účinok "wow" až po štvrtej týždni užívania. Okrem zmeny v svalovej hmote sa telo zdá byť nafúknutejšie a masívnejšie ako predtým. Celková dĺžka užívania Ligandrol LGD 4033 je 8 týždňov, nasledovaných obdobím odpočinku.

Toto často inšpiruje používateľov, aby pokračovali v cykle s LGD, ale maximálna dĺžka by nemala prekročiť 10 týždňov. Stačí užívať Ligandrol raz denne na dosiahnutie účinkov. Aj malé dávky vedú k prekvapujúcim výsledkom, ak sú spojené s vytrvalosťou v posilňovni.

LIGANDROL OVPLYVŇUJE PRODUKCIU TESTOSTERÓN?

Ako už bolo spomenuté, Ligandrol ovplyvňuje produkciu testosterónu až do určitej miery. Aj keď je LGD4033 oveľa bezpečnejší ako steroidy, je rovnako silný, čo sa prejavuje na produkcií hormónu počas užívania.

Dodržiavanie odporúčaných dávok a dĺžky cyklu zabezpečí úspešný návrat k normálnym hladinám testosterónu. S terapiou po cykle bude jednoduché vrátiť sa k normálnym hladinám testosterónu.

Optimálna dĺžka užívania, aby sa predišlo tomuto nepríjemnému účinku Ligandrol, je 6-8 týždňov. Bez ohľadu na dĺžku užívania, podporná terapia testosterónu po cykle je nevyhnutná, aj keď len s pomocou bylín.

AKO SPRÁVNE CYKLUSOVAŤ S LIGANDROL LGD4033

Toto je jeden z najpríjemnejších SARMs doplnkov na užívanie. Prečo máme takýto názor? LGD4033 má polčas až 24 hodín. To znamená, že jeho účinok trvá celý deň a nie je žiadny prínos užívať ho viackrát za deň.

Ligandrol môžu užívať muži aj ženy s miernymi úpravami dávky a dĺžky cyklu. Užívanie je najlepšie minimálne pol hodinu pred tréningom. Jeho účinky pocítite priemerne po 40 minútach.

Muži môžu užívať LGD-4033 5-10 mg raz denne po dobu 6-10 týždňov. Ak ste nový v oblasti, kvôli jeho silnému účinku vám odporúčame začať s minimálnym počtom.

Ženská časť užívateľov by mala užívať polovicu dávky mužov. V priebehu maximálne 8 týždňov môžu užívať 2,5 až 5 mg LGD denne.

Cyklus na zväčšenie svalovej hmoty.

Cyklus na zväčšenie svalovej hmoty.

Nebudeš mať žiadny problém získať svalovú hmotu počas cyklu s Ligandrol. Aj pri nízkych dávkach toto ostáva jeho najvýraznejší účinok. Optimálna dĺžka cyklu je 8 týždňov a viditeľný účinok sa prejaví po štvrtej týždni. LGD4033 ti dodá silu na prekonanie svojich rekordov v posilňovni. 

No vytrvalosť musí prísť zvnútra. Seriózne cvičenie s týmto účinným SARMs ti pomôže dosiahnuť doteraz nepoznané výsledky. Po cykle by si mal mať 4 týždne oddychu, spolu s terapiou na normalizáciu prirodzenej produkcie testosterónu. 

Aby si zlepšil pozitívny účinok Ligandrol a získal svalovú hmotu rýchlejšie, venuj pozornosť svojej strave. Sústreď sa na bielkoviny a vyhýbaj sa nezdravým jedlám a cukru.

  • Pre mužov: 10 mg raz denne, s dĺžkou cyklu 8-10 týždňov.
  • Pre ženy: 5 mg raz denne, s dĺžkou cyklu 6-8 týždňov.

Cyklus spaľovania tukov.

Aj keď sa Ligandrol nepozná ako SARMs na spaľovanie tukov, cyklus s ním vám môže stále pomôcť pri tejto úlohe. Zatiaľ čo získavate svalovú hmotu, LGD4033 vám neumožní hromadiť podkožný tuk.

Ak chcete dosiahnuť ešte úžasnejšie výsledky, odporúčame kombinovať ho s ďalšími SARMs doplnkami, ako je Cardarine a Andarine. Avšak s takýmto stackom musí byť denná dávka Ligandrol znížená. Tu sa plne aplikuje pravidlo 4-týždňovej prestávky po cykle.

  • Pre mužov: 5 mg raz denne, s dĺžkou cyklu 8-10 týždňov.
  • Pre ženy: 3 mg raz denne, s dĺžkou cyklu 6-8 týždňov.

Post-cyklusová terapia s Ligandrol LGD4033

Pretože normálna produkcia testosterónu v tele bude ovplyvnená, aj keď len minimálne, terapia sa vždy vykonáva po cykle s Ligandrolom.

Spôsob, ako začať liečbu po užívaní LGD4033, závisí úplne od vás. Niektorí športovci, ktorí užívajú Ligandrol, dokončia cyklus a začínajú bylinnou terapiou, zatiaľ čo iní sa spoliehajú na populárnejšie testosterónové booster-y na trhu.

Ako rýchlo klesnú hladiny prirodzenej produkcie testosterónu závisí úplne od užívania tohto SARM LGD-4033. Ak užívate minimálnu dávku Ligandrol, telo sa veľmi rýchlo zotaví po cykle.

Ligandrol ovplyvňuje schopnosť tela produkovať testosterón sám oveľa menej než konvenčné anabolické steroidy. Vždy užívajte vitamíny pred a po SARMs post-cyklusovej terapii.

Cycle di Ligandrol per le donne

Anabolicum LGD-4033 è adatto alle donne perché è sicuro a differenza degli steroidi anabolizzanti. Il ciclo con Ligandrol per le donne non dovrebbe durare più di 8 settimane e non dovrebbe superare i 5 mg al giorno.

Questo è uno dei SARMs più anabolici e, sebbene non sia stato studiato abbastanza, non ci sono effetti collaterali comprovati come la virilizzazione (crescita eccessiva dei peli) nelle donne.

LE MIGLIORI STACK SARMs CON LIGANDROL LGD4033

Anche se utilizzato singolarmente, questo SARMs produce risultati sorprendenti. C'è un aumento della massa muscolare per circa un mese e fin dall'inizio si avverte una resistenza eccezionale.

Se si desidera ancora combinare il Ligandrol con altri integratori SARMs, vediamo quali sono gli stack più efficaci.

Stack SARMs Ligandrol + Ostarinе

Toto je najlepší stack s Ligandrol. Táto kombinácia produkuje vynikajúce výsledky, keď ide o získavanie svalovej hmoty a elimináciu podkožného tuku bez nadmerného zaťaženia tela. 

Ostarine MK-2866 zvyšuje energetické hladiny, urýchľuje metabolizmus a má takmer žiadne vedľajšie účinky. Zlepší dobré výsledky Ligandrol.

Kombinácia je najľahší, ale najúčinnejší stack s Ligandrol. V tejto kombinácii môžete užívať Ligandrol v odporúčaných dávkach. 10 mg denne u mužov po dobu 8-12 týždňov a u žien 5 mg denne po dobu 6-8 týždňov.

Stack SARMs Ligandrol + Cardarine + Andarine S4

Tento stack je vhodný na obdobie, keď príde čas na spaľovanie tuku. Ligandrol s pomocou Cardarine a Andarine vytvaruje telo a robí ho závideniahodným kúsokom. V tomto stacku užívajte LGD4033 5 mg denne alebo maximálne 8 mg.

Kombinácia SARMs Ligandrol + MK2866 + Cardarine

Tento stack SARMs poskytuje výsledky viditeľné oveľa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Zistíte, že vaše svaly sa formujú a nabubrú po druhom týždni. MK2866 alebo Ostarine sa stará o kosti a kĺby a chráni ich pred bolestivými zraneniami. 

V tomto prípade by užívanie Ligandrol nemalo prekročiť 4 týždne u žien a 6 týždňov u mužov. LGD4033 sa v tomto prípade užíva 10 mg až 16 mg pred raňajkami alebo hodinu po jedle.

Ligandrol + vitamíny

Existuje niekoľko možností, ako kombinovať Ligandrol s vitamínmi, aby sa pocitovo dobre cítili počas cyklu a získali z toho najväčší úžitok. V kombinácii s vitamínom B chráni pečeň a ďalej zvyšuje energetické hladiny. 

Na druhej strane vitamín D robí telo odolnejším počas intenzívnej fyzickej aktivity a podporuje spaľovanie tukov. Vitamín B12 v kombinácii s Ligandrol stimuluje metabolizmus.

AK URČIŤ ÚROVEŇ KVALITY LIGANDROL

AK URČIŤ ÚROVEŇ KVALITY LIGANDROL

Ligandrol je na trhu od roku 2015. Vďaka jeho silnému účinku sa objavili rôzne varianty a značky. Nie je jednoduché sledovať a určiť úroveň kvality produktu. Firmy, ktoré ho predávajú, často zneužívajú naivitu zákazníka.

Pretože ide stále o experimentálny produkt, zákazníci by mali byť opatrní a vyberať len to najlepšie, čo sa dá kúpiť. Tým sa zaručí, že účinok bude presne taký, ako sa očakáva, a že neexistuje žiadne nebezpečenstvo pre zdravie.

Každý používateľ môže kontaktovať výrobcu a požiadať o dôkazy kvality. Vždy treba venovať pozornosť tomu, či je produkt originálny, a aké sú recenzie značky, ktorá ho predáva.

To vás ochráni pred falšovaním s nebezpečnými látkami namiesto čistého Ligandrol, ktoré môžu spôsobiť celý rad zdravotných problémov a frustrácií.

Kde nájsť fórum pre názory a recenzie na Ligandrol (LGD4033)

Existujú webové stránky, kde môžete nájsť recenzie na Ligandrol a recenzie na značky, ktoré ho predávajú v Bulharsku. Je to bezpečný spôsob, ako urobiť pre vás najlepšie rozhodnutie.

Náš fórum je jedným z tých miest. Nájdete tam nespočetné množstvo názorov od ľudí, ktorí už použili Ligandrol a zdieľajú svoje úspechy v posilňovni s jeho pomocou. Na fóre sa môžete opýtať na všetko, čo vás zaujíma o doplnkoch SARMs, nájsť ďalších ľudí s podobnými cieľmi ako vy a zistiť ich triky na dosiahnutie lepších výsledkov.

Recenzie na Ligandrol sú tu mimoriadne pozitívne. Ak ste len začínajúci v oblasti SARM alebo chcete vyskúšať niečo nové, zaujíma vás s čím kombinovať LGD-4033 alebo jednoducho potrebujete viac informácií pred rozhodnutím, ste na správnom mieste.

Môžete získať informácie od ľudí na fóre, ktorí použili SARMs produkty a od odborníkov na fyzické tréningy:

⮚ Názory na krátke a dlhodobé výhody Ligandrol

⮚ Recenzie o fungovaní LGD4033

⮚ Názory a recenzie na jeho vedľajšie účinky

⮚ Názory a recenzie na najlepší cyklus s Ligandrol?

⮚ Komentáre o tom, či je reparatívna terapia povinná po cykle s Ligandrol?

Aké sú vedľajšie účinky Ligandrol?

Aké sú vedľajšie účinky Ligandrol?

Ligandrol nemá veľa výrazných vedľajších účinkov, ale keďže ide o jeden z najsilnejších SARM , nemal by sa považovať za úplne bezpečný. Každá látka v veľkých dávkach môže spôsobiť vedľajšie účinky a každý organizmus je odlišný a nemusí byť tolerantný voči určitým doplnkom stravy.

Vieme, že SARM sa priamo viažu na androgénové receptory v svalových tkanivách a v celej kostrči bez negatívneho vplyvu na pečeň. Bohužiaľ, neexistujú štúdie, ktoré by to dokázali stopercentne, pretože ide o nový produkt na trhu a stále sa nachádza vo fáze klinického vývoja.

Skutočné vedľajšie účinky Ligandrol

Náš fórum vám môže pomôcť zistiť vedľajšie účinky Ligandrol, ktoré zdieľali reálne osoby. Najbežnejšie sú tieto:

  • Potlačenie hormónov a najmä produkcie testosterónu.
  • Hlava bolí
  • Suchosť v ústach

MITY A NEPRÍLIŠ REALISTICKÉ TVERDENIA O VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOCH LGD4033

Počuť mnoho nepríliš realistických tvrdení o tom, že tento produkt SARM je toxický ako anabolické steroidy. Tieto však sú mýtmi, ktoré sú spôsobené jeho preukázaným prospešným účinkom na zvýšenie svalovej hmoty a sily.

Tu sú niektoré z nepravdivých tvrdení o účinku Ligandrol:

  • Ligandrol je tak toxický a poškodzuje pečeň ako steroidy. 
  • Robí užívateľa ospalým. 
  • Blokuje prirodzenú produkciu testosterónu na dlhý čas. Má rovnaké vedľajšie účinky ako testosterón. 

Keď sa niečo nedá dokázať, stáva sa to mýtom. Odporúčame vám neveriť mýtom, ale vždy skontrolovať zdroje a venovať pozornosť aktuálnym názorom a recenziám.

Pravdou je, že hormóny sa veľmi rýchlo vrátia do normálu po užití Ligandrol, čo bolo dokázané v rôznych štúdiách. Ligandrol sa nekonvertuje na dihydrotestosterón alebo estrogén (ako sa deje s testosterónom) a nie je potrebné používať aromasin alebo iné látky počas jeho užívania.

AKO UROBIŤ TERAPIU PO CYKLE PCT S LIGANDROL

Odporúča sa urobiť po-cyklusovú terapiu s Ligandrol, použitím bylín a vitamínov. Odporúčame ich používať spolu pre ešte rýchlejšiu obnovu.

Ak bol cyklus s týmto SARM jemný a krátky, môže sa vynechať PCT, ale vždy je dobrý nápad podporiť proces obnovy. Ak ste používali Ligandrol v normálnych dávkach po dobu 8 týždňov, môžete začať 4-týždňovú terapiu s klomifénom a / alebo Nolvadexom.

ZHRNUTIE

Ligandrol je jedným z najsilnejších SARMs doplnkov používaných kulturistami a ľuďmi, ktorí bojujú o získanie väčšej svalovej definície a pumpovaného vzhľadu. Kvôli jeho silnému účinku na telo je zakázaný Svetovou antidopingovou agentúrou.

Môže sa používať samostatne, ale aj spolu s inými SARM doplnkami, aby sa dosiahli rýchlejšie výsledky. LGD-4033 má tiež prospešný účinok na kostru, čím sa predchádza zraneniam. Toto je veľmi cenná vlastnosť, pretože poskytuje veľa sily a odolnosti v posilňovni, čo môže predpokladať tento typ úrazov.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.