Účinky Testolone RAD140

Účinky Testolone RAD140

Stručne o Testolone RAD140

Stručne o Testolone RAD140

SARMs Testolone RAD140 je preukázaný anabolický doplnok na budovanie svalov, ktorý ponúka množstvo výhod. Podporou procesu rekompozície sľubuje zlepšenie celkového zdravia, vytvorenie silných svalov a znižovanie tukov. 

Testolone RAD140 sa považuje za jednu z najefektívnejších SARMs, ktoré boli doteraz objavené, pretože okrem výrazne podporuje budovanie čistej svalovej hmoty, má aj neuroprotektívne vlastnosti. Testolone RAD140 patrí do triedy androgénnych receptorových ligan-dov, ktoré sú selektívne pre tkanivá. 

Testolone RAD140 bol vyvinutý na prevenciu strát svalovej hmoty u pacientov trpiacich rakovinou, akútnymi chronickými chorobami a starších ľudí. V posledných rokoch sa Testolone RAD140 stal populárnym v kruhoch fitness, kulturistiky a športovcov, vďaka jeho zvýšenej schopnosti budovania svalovej hmoty bez takmer žiadnych vedľajších účinkov. Testolone RAD140 je preukázaný anabolický doplnok na budovanie svalov, ktorý ponúka množstvo výhod. Podporou procesu rekompozície sľubuje zlepšenie celkového zdravia, vytvorenie silných svalov a znižovanie tukov.

Ako účinkuje na telo Testolone RAD140 SARMs?

RAD140 ukazuje anabolicko-k androgénne pomer 90:1. To znamená, že Testolone RAD140 je takmer tak anabolický ako testosterón, ale nemá takmer žiadne vedľajšie účinky, ako napríklad stratu vlasov, akné a mastnú pokožku. Testolone je niečo viac, blokuje účinky testosterónu v prostaty, obmedzuje potlačenie a zmenšenie semenníkov.

Základná myšlienka za RAD140 je budovanie svalov a súčasne bezpečne a prirodzene chudnúť. Nasledujúce techniky sa používajú v účinnej formule na dosiahnutie vašich fyzických cieľov:

  • Zvýšenie produkcie testosterónu

SARMs Testolone RAD140 najprv zvyšuje hladiny testosterónu v tele. Teraz je testosterón jedným z mnohých faktorov ovplyvňujúcich to, koľko svalov a sily človek vyvíja. Najrozšírenejší androgénny hormón, testosterón, už dlho sa spája s rastom svalovej hmoty a sily.

Testosterón má mnoho pozitívnych účinkov na zdravie, vrátane zvyšovania svalovej hmoty a podpory syntézy proteínov. To vedie k väčším ziskom v oblasti fitness, pretože zvyšuje koncentráciu hormónu rastu v tele. Okrem toho anabolický hormón udržuje vaše svaly silné a odolné voči únave. Tým, že zvyšuje množstvo a kvalitu proteínu, ktorý vaše telo používa na vytváranie nového tkaniva, to dosiahne.

Testolone RAD-140 pomáha zvyšovať hmotnosť tým, že mení vaše telo na stroj na výrobu testosterónu. Nižšia telesná hmotnosť v podstate pomáha pri kontrole váhy a zvyšuje energiu.

  • Podporuje mitochondriálnu biogenezu:

Testolone úspešne podporuje mitochontriálnu biogenezu v bunkách. Porozumenie mitochondriám, malých organelov v našich svaloch, ktoré dodávajú energiu pre naše telesné funkcie, má veľa výhod. Produkcia energie z mitochondrií je nevyhnutná pre rozvoj svalov. Sú kritické pre udržanie zdravia svalov a premieňajú energiu z potravy na bunkovú energiu.

  • Podporuje metabolizmus

Jedným z hlavných cieľov Testolone RAD140 je zvýšiť metabolizmus a premeniť vás na stroj na spaľovanie kalórií! Áno, vzorec zrýchľuje normálny metabolizmus tela, čo pomáha rozpúšťať vytrvalé tukové vrstvy.

Záver o RAD140

Testolone RAD140 je druh chemikálie známej ako selektívny modulátor androgénových receptorov (SARMs). Napodobňuje aktivitu testosterónu v tele.

Testolone RAD-140 uderil na trh v roku 2011 s búchajúcim úspechom, kulturisti a športovci zistili, že môže spôsobiť ohromujúci rast svalovej hmoty a to s neuveriteľnými tempami.

Testolone RAD 140 je SARMS, ktorý využíva jednoduché techniky na rozvoj čistej svalovej hmoty. Výživová zmes Sarms obsahuje prírodné, vedecky podložené zložky, ktoré sú zamerané špeciálne na svaly. V dôsledku toho vytvára svalovú hmotu a dodáva svalom hustotu len za niekoľko mesiacov!

Prečítajte si viac „Čo je testolone

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.