Testolone RAD140 - Dávkovanie

Testolone RAD140 - Dávkovanie a užívanie

Užívanie Testolone RAD140

Odporúčaná denná dávka RAD140 sa pohybuje medzi 10 a 20 mg.

Začiatočníci by mali začať s nižšou dennou dávkou počas určitého času, kým sa telo zvykne na nový produkt. Potom sa dávka môže pomaly zvyšovať, až kým sa nedosiahne maximálna denná dávka (ktorá je v prípade Testolone RAD140 20 mg denne). Dávka závisí od individuálnych potrieb organizmu a požadovaných výsledkov. Existujú aj iné faktory, ktoré ovplyvňujú to, akú dávku má každý človek užívať. Denná dávka závisí od toho, ako intenzívne cvičíte, koľko času potrebujete na regeneráciu, koľko vážite, aké výsledky chcete dosiahnuť atď. My v spoločnosti Imuscle SARMs hovoríme, že by ste mali začať s nižšou dávkou, ak ste začiatočník v športe a nejedli ste predtým, alebo ak si myslíte, že vaše tréningy nie sú dostatočne ťažké. Po tom, ako sa telo zvykne na nový produkt /Testolone RAD-140/, pomaly zväčšujte množstvo, ktoré užívate, a zároveň zvyšujte náročnosť svojich tréningov. Nepreberajte maximálnu bezpečnú dávku (ktorá pre Testolone RAD140 je 20 mg denne). RAD140 je unikátny SARMs, ktorý buduje kostnú hustotu a svalovú hmotu. Má účinky, ktoré sú takmer také silné ako steroidy, ale nemá vážne vedľajšie účinky. Jeho hlavnou úlohou je vás prinútiť pocítiť, že máte testosterón v tele. Účinky Testolone RAD140 trvajú dlhšie.

Plazmový život Testolone RAD140 SARMs

Plazmový polčas je termín pre to, ako dlho daná látka zostáva v tele predtým, než sa odstráni z tela močom. Plazmový polčas je dôležitý faktor pre určenie, ako často by malo byť dané liečivo užívané. Testolone RAD140 má polčas v krvnom obehu približne 36 hodín, preto by sa doplnok mal užívať len raz denne. Nepodielajte sa na denných dávkach na niekoľko menších dávok.

Cyklus Testolone RAD140

Testolone RAD140 má silný účinok, preto sa odporúča, aby cyklus s týmto doplnkom nebol dlhší ako 6 týždňov (asi mesiac a pol).

Bezpečné užívanie pri užívaní Testolone RAD140

Dodržujte nasledujúce pokyny a upozornenia pri užívaní tohto produktu SARMs, aby ste sa chránili:

Testolone RAD 140 SARMs sa nesmie užívať dlhšie ako 6 týždňov (asi mesiac a pol).

  • Dodržujte pokyny na etikete, koľko máte užívať.
  • Pri užívaní Testolone RAD140 alebo iného doplnku SARMs musíte byť v dokonalom zdraví a nemôžete mať iné ochorenia.
  • Nepite príliš veľa alkoholu. Pre maximálnu bezpečnosť je najlepšie piť čo najmenej alkoholu.
  • Používa sa predovšetkým športovcami, ktorí sú v dobrej fyzickej kondícii.

Tento produkt SARMs by sa mal používať iba pokročilými športovcami alebo ľuďmi, ktorí robia veľmi ťažké tréningy.

Záver

Testolone je veľmi silná chemická látka, člen skupiny nazývanej SARMs, selektívne modulátory androgénových receptorov. SARMs Testolone sa stal jedným z najpopulárnejších tréningových boostrov, pretože imituje androgénny/anabolický hormón testosterón v tele. RAD140 SARMs je zrejmé, že je skvelý pre budovanie svalovej hmoty, spaľovanie tukov a udržiavanie rastu svalov.

Podrobný článok "Čo je testolone"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.