Prijatie Cardarine

Prijatie Cardarine GW501516

Ako sa používa Cardarine? - Dávkovanie a aplikácia

Pri užívaní Cardarine GW501516 je telo pravdepodobnejšie využívať tukové zásoby ako zdroj energie a tuky sa rozkladajú ľahšie. Podľa výskumov 10 mg Cardarine GW501516 vyvolávajú zreteľný účinok. Pri užívaní viac ako 20 mg denne sú účinky spaľovania tukov najvýraznejšie.

Podľa týchto pokynov by ste mali užívať Cardarine GW-501516:

  • V dňoch, keď trénujete, vezmite 20 mg jednu hodinu pred tréningom.
  • Vo voľných dňoch od tréningu: 10 mg ráno
  • Pre športovcov, ktorí trénujú dvakrát denne, vezmite dve dávky po 10 mg jednu hodinu pred každým tréningom.
  • Začiatočníkom sa odporúča začať s menšou dennou dávkou, ako je 10 mg, po určitý čas, kým sa ich telá nezvyknú na nový liek. Po dosiahnutí denného maxima sa dávka môže postupne zvyšovať (čo v prípade Cardarine GW-501516 predstavuje 20 mg denne).

Zvláštnosti pri užívaní Cardarine GW501516

Ďalšie faktory ovplyvňujú, koľko Cardarine každý človek potrebuje. Denná dávka sa určuje z radu faktorov, vrátane vášho telesného hmotnosti, želaných výsledkov, intenzity tréningu a času na regeneráciu. Množstvo Cardarine GW501516, ktoré by ste mali užívať každý deň, závisí od vašich skúseností ako športovca, vrátane toho, ako dlho ste aktívne trénovali, konkrétneho typu tréningu a aká je jeho intenzita. Ak ste noví v športe, nikdy ste sa nezaoberali športom alebo si myslíte, že intenzita vašich tréningov nie je dostatočne vysoká, Imuscle odporúča začať s nižšou počiatočnou dávkou GW 501516 SARMs. Dávka Cardarine by mala postupne rásť, až keď sa telo zvykne na nový liek spolu s intenzitou vašich tréningov. Nikdy neprekračujte predpísanú maximálnu bezpečnú dávku (ktorá pre Cardarine GW501516 je 20 mg na deň).

Poločas života Cardarine GW501516

Poločas života Cardarine (GW501516) je približne 24 hodín a doba detekcie je 1 mesiac. Existujú informácie, že športové organizácie teraz testujú túto látku a ak ste ju použili v poslednom mesiaci, budete odhalení. Napriek tomu existujú prípady, keď môže byť zistená aj o dva mesiace skôr. Odporúčame počkať aspoň 60 dní, aby ste si boli istí, že nebudete chytení používať zakázanú látku.

Záver

Zhrnutím môžeme povedať, že SARMs W501516 nám pomôže, ak chceme spaľovať viac tukov a trénovať intenzívnejšie, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Okrem toho nám pomôže pri zotavení po náročných tréningoch a zabráni rozkladu našich svalov. Ak chcete zvýšiť svoju čistú svalovú hmotu a zároveň spaľovať viac tukov, kombinujte Cardarine GW 501516 s inými SARMs.

Podrobný článok "Čo je Cardarine"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.