Čo je Cardarine GW-501516?

Čo je Cardarine GW-501516?

Cardarine, známy tiež ako GW501516 a Endurobol, je agonista PPARδ vytvorený na pomoc ľuďom s metabolickými ochoreniami ako je diabetes alebo kardiovaskulárne ochorenia.

Cardarine bol vytvorený v 90. rokoch dvoma spoločnosťami: Ligand Pharmaceuticals a GlaxoSmithKline. Odvtedy bolo vykonaných mnoho štúdií o účinkoch GW-501516 a jeho účinky boli dokonca spomenuté v The New York Times a The Wall Street Journal.

GW1516 sa klasifikuje ako SARM vďaka jeho selektívnej akcii. To znamená, že tento doplnok sa priamo viaže na určité receptory v tele a umožňuje kontrolu procesu spaľovania tukov.

AKÉ SÚ VÝHODY CARDARINE GW-501516?

Vzhľadom na jeho selektívnu akciu je Cardarine veľmi bezpečný a vhodný pre mužov aj ženy. To je ideálne pre ženy, ktoré môžu užívať GW-501516 bez obáv o to, že by to mohlo poškodiť ich zdravie a hormóny.

Tento SARM je často propagovaný ako spaľovač tukov, ale realita je veľmi odlišná. GW-501516 môže byť použitý rôznymi ľuďmi pre rôzne účely. Áno, Cardarine disponuje telo používať zásoby tukov ako hlavný zdroj energie, ale navyše zvyšuje dodávku krvi a kyslíka do svalov tela.

Hlavné výhody užívania Cardarina GW-501516 sú:

  • Okamžitá akcia
  • Trvalé výsledky
  • Selektívna akcia, bez nebezpečných vedľajších účinkov.
  • Jednoduché rozkladanie tukových zásob.
  • Nespôsobuje stratu svalovej hmoty.
  • Zníženie hladiny zlého cholesterolu.
  • Zvýšená odolnosť a výbušnosť, čo vedie k intenzívnejšiemu a efektívnejšiemu tréningu.
  • Zlepšený stav
  • Nízka toxicita
  • Nemá vplyv na vlastnú produkciu testosterónu.

PRE KOM JE CARDARINE GW-501516 VHITELENÝ?

PRE KOM JE CARDARINE GW-501516 VHITELENÝ?

Cardarine sa zameriava na spaľovanie tukov a zlepšenie výdrže. GW-501516 nemá anabolické účinky a nevyvoláva vedľajšie účinky ako poškodenie pečene a gynekomastiu. Silný účinok robí z GW-501516 hlavnú voľbu mnohých športovcov, ktorí hľadajú bezpečný doplnok, ktorý im pomôže účinne spaľovať tuky a zlepšiť ich kardiovaskulárnu výdrž.

Avšak, Cardarine GW-501516 je vhodný nielen pre profesionálnych športovcov. Áno, ak si profesionálny športovec, GW501516 ti skutočne môže pomôcť prekonať svoje vlastné rekordy, ale Endurobol je tiež veľmi populárny medzi:

  • Nehodnotenými športovcami, ktorí rýchlo chcú zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a rýchlosť.
  • Osobami, ktoré majú obmedzené genetické talenty a hľadajú reálne spaľovače tukov.
  • Spotrebiteľmi, ktorí hľadajú bezpečný a kvalitný doplnok na spaľovanie tukov.

MOHÚ ŠPORTOVCI PROFESIONÁLI UŽÍVAŤ CARDARINE GW-501516?

Cardarine GW-501516 má veľký účinok, ktorý vedie k mnohým výhodám pre športovcov, ktorí sa venujú boxu alebo MMA. Tento SARM nielen zlepšuje fyzickú kondíciu a kardiovaskulárnu výdrž, ale zvyšuje aj výbušnosť a pohyblivosť.

Bohužiaľ, v roku 2009 Svetová antidopingová agentúra (WADA) vyvinula špeciálny test na GW501516 a ďalšie podobné doplnky, ktoré ich pridala na zoznam zakázaných látok. To znamená, že profesionálni športovci by nemali užívať Cardarine GW-501516, pretože antidopingový test by ho zistil.

Avšak niekoľko profesionálnych športovcov si vyberá užívať GW501516 počas svojho fyzického tréningu:

  • Valery Kaikov - cyklista
  • Miguel Ubeto - cyklista
  • Elena Lashmanova - atletka
  • Jarrell Miller - boxér

AK FUNGUJE CARDARINA GW-501516

AK FUNGUJE CARDARINA GW-501516

Založený v roku 1990, Cardarine stále patrí medzi najdiskutovanejšie a najvyhľadávanejšie doplnky na trhu. GW501516 pôsobí selektívne a má pozitívny účinok na metabolizmus a spaľovanie tukov.

Tento SARM zvyšuje prísun kyslíka do svalových vlákien, čo vám pomáha cítiť sa veľmi energicky aj po niekoľkých hodinách v posilňovni. Najväčšou výhodou Endurobolu je, že zjednodušuje rozklad tukov.

Týmto spôsobom váš organizmus využíva zásoby tuku na získanie energie. Ale to nie je všetko! Cardarine ovplyvňuje rast svalov, pretože pomáha rýchlo dopraviť živiny do svalov.

KEDY SA UKAZUJÚ PRVÉ VÝSLEDKY CARDARINE GW1516?

Cardarina GW1516 umožňuje odstrániť nadbytočný tuk bez straty svalovej hmoty. Účinok Cardarine sa prejavuje už po prvej týždni užívania a prejavuje sa zvýšením sily a výbušnosti. Prvé viditeľné výsledky GW1516 sa však ukážu až po niekoľkých týždňoch užívania, pretože tento SARM pracuje s nahromadením. Počas obdobia 6 týždňov používania Cardarine (sami osebe a nie v stacku SARMs) sa dosiahne minimálne 2 kg redukcie tuku. Cardarina sa viaže na receptory v tele nazývané "PPARδ receptory". Sú to proteíny, ktoré sa nachádzajú v svaloch a tukoch v tele. Preto sa tieto receptory tiež aktivujú:

  • pomáha telu spaľovať tuk
  • zvyšuje svalovú výdrž
  • vytvárať štíhle svaly
  • má pozitívny účinok na krvný obeh

PÔSOBÍ CARDARINE GW-501516 NA PRODUKCIU TESTOSTERÓN?

Aj keď sa na internete šíria rôzne informácie, Cardarine GW-501516 nezastavuje vlastnú produkciu testosterónu. Zhrnuté, GW1516 neznižuje hladiny testosterónu! Pri užívaní tohto SARM v stacku (kombinácii s inými látkami) môže byť situácia iná. Niektoré SARMy majú vplyv na vlastnú produkciu testosterónu, ale nikdy ju úplne nezastavia, na rozdiel od steroidov a prohormónov!

VIAC INFORMÁCIÍ O CYKLE CARDARINE

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je veľmi dôležité vedieť, ako cyklovať s Cardarinou. Najprv by ste mali určiť dĺžku cyklu. Cyklus s GW-501516 môže trvať 4 až 12 týždňov. Cardarine nie je nebezpečný pre zdravie, ak sa používa dlhodobo, ale keď sa užíva viac ako 12 týždňov, tento SARM stratí svoju účinnosť. Preto je dobrý nápad prestať ho užívať, aby sa eliminovali správne receptory. Keďže polčas života GW1516 je približne 24 hodín, stačí ho užívať raz denne. Čas na zistenie Cardarine v tele je 1 mesiac, ale existujú prípady, kedy sa dá zistiť aj po 2 mesiacoch.

CYKLUS NA HROMADENIE SVALOVEJ HMOTY

CYKLUS NA HROMADENIE SVALOVEJ HMOTY

Cardarine sa často berie v cykle spaľovania tuku pre jeho schopnosť zvyšovať výdrž a zlepšovať prívod kyslíka do svalových vlákien. Účinok Cardariny je zaznamenaný a viditeľný aj pri nízkych dávkach 10 mg.

Ak je vaším cieľom získať pomerne veľké množstvo svalovej hmoty a vykonávať viac opakovaní s menším odpočinkom medzi sériami, dávka 20 mg GW1516 denne by bola dobrá voľba.

Najefektívnejší spôsob užívania Cardarine GW501516 počas cyklu hromadenia svalovej hmoty je:

  • v tréningové dni: 20 mg hodinu pred tréningom
  • v dňoch bez tréningu: 10 mg ráno

Ak ste profesionálny športovec a trénujete dvakrát, dávku možno rozdeliť na 10 mg dvakrát denne. Nezabudnite užívať Cardarinu najmenej 60 dní pred ďalším testom na doping, ak je to potrebné. Maximálny účinok GW1516 sa prejaví medzi 1 a 3 hodinami po užití. Preto je najlepšou voľbou užiť ho pred tréningom. Ak chcete dosiahnuť maximálne výsledky, odporúča sa počas cyklu s Cardarine GW-501516 dodržiavať diétu s nízkym obsahom sacharidov.

Cyklus na spaľovanie tukov

Cyklus na spaľovanie tukov

Cardarine je jedným z najkvalitnejších spaľovačov tukov na trhu, čo prináša viac pozitívnych vlastností ako bežné spaľovače tukov. GW-501516 je ideálny pre cyklus spaľovania tukov, pretože umožňuje lepšie kardiovaskulárne tréningy.

Okrem toho Cardarine spôsobuje, že telo využíva zásoby tuku na získanie energie, čo znamená efektívne spaľovanie tuku okolo brucha a stehien. Okrem toho, Endurobol:

  • ovplyvňuje motiváciu a koncentráciu počas tréningu
  • zlepšuje dýchanie
  • znižuje únavu

Pre terapiu po cykle PCT (obnova)

Vďaka svojej schopnosti zásobovať výživové látky svalovými vláknami je možné použiť Cardarine GW1516 aj v terapii po cykle s ťažšími steroidmi. Endurobol urýchľuje regeneráciu a udržiava telo v dokonalej forme!

Cyklus s Cardarine GW-501516 pre ženy

Endurabol GW-501516 je bezpečný SARM, ktorý neovplyvňuje menšie orgány. Preto je perfektne vhodný pre ženy aj mužov, pretože dávkovanie pre obidva pohlavia je rovnaké.

Mnoho žien sa rozhodne absolvovať cyklus s Endurabol GW-501516, pretože rýchlo odstraňuje ťažko dostupný tuk a zároveň udržuje svalovú hmotu. Pre ženy a začiatočníkov sa odporúča, aby cyklus s Endurabol GW-501516 trval maximálne 8 týždňov. Po skončení cyklu je povinný odpočinok približne 6 týždňov.

SARMS STACKS S CARDARINE

Najlepší spôsob, ako zlepšiť účinok Cardarine, je kombinovať ho s ďalšími vhodnými SARM. Nie všetky produkty však možno kombinovať medzi sebou, pretože môžu obsadiť rovnaké receptory.

Takže čo možno kombinovať v staciku Cardarine? Najznámejšie stacky s Cardarinou sú tie, ktoré obsahujú Ostarinu. Endurabol GW-501516 však možno kombinovať s niekoľkými ďalšími SARM.

Stacky SARMs Ostarine, Cardarine

Účinok stacku SARMs Ostarine MK-2866 a Cardarine GW-501516 je cítiť už počas prvých dní užívania. Existuje veľký prílev energie a zlepšené úrovne vytrvalosti počas tréningu.

To znamená, že stack Ostarine a Cardarine je vhodný pre športovcov, ktorí tvrdo trénujú a pravidelne zaťažujú svoje svaly a kĺby. Účinok stacku GW1516 a MK-2866 je pozoruhodný!

Prečo? GW-1516, ako už vieme, zvyšuje prietok kyslíka a krvi do svalových vlákien. Ostarine na druhej strane posilňuje a zväčšuje svalové vlákna. Takto sa pozoruje zlepšenie metabolických procesov.

  • SARMs Stack Ostarine MK-2866 a Cardarine GW-501516

Cyklus so SARM stackom Ostarine a Cardarine dáva najlepšie výsledky s trvaním 6 týždňov, pretože takto sa dosahuje maximálny účinok doplnku. Dávky pre tento stack SARMs sú:

  • MK-2866: 30 mg ráno, hodinu po jedle alebo 15 minút pred jedlom.
  • Cardarine GW-501516 - 20 mg, 1-3 hodiny pred tréningom.

Stack SARMs Cardarine Ligandrol

Stack SARM s Cardarine GW-501516 (Endurobol) a Ligandrol LGD-4033 je veľkou kombináciou, pretože obidva doplnky sa perfektne dopĺňajú. Cardarine zlepšuje syntézu bielkovín, medzi mnohými ďalšími výhodami, zatiaľ čo LGD-4033 vás posilňuje a chráni pred zraneniami.

Aj po prvej týždni kombinácie Cardarine a Ligandrol si všimnete svaly s viac tvaru, ktoré vystupujú. Najlepšou časťou je, že svalová hmota, ktorú získate, je čistá svalová hmota a nie je tam zadržiavanie vody.

  • SARMs Stack Cardarine GW-501516 a Ligandrol LGD-4033

Okrem toho, táto kombinácia vám nielen umožňuje udržiavať tónované svalstvo, ale aj optimalizovať svalové vlákna typu 2. Tieto vlákna sú zodpovedné za spaľovanie tuku, čo znamená, že si užijete želanú svalovú hmotu, štíhle telo, posilnené svaly a kĺby a veľa energie.

Dávky:

  • Ligandrol LGD-4033: 16 mg ráno, 15 minút pred alebo 1 hodinu po jedle.
  • Cardarine GW-501516 - približne 20 mg 1 hodinu pred tréningom.

Stack SARMs Cardarine GW-501516 a Testolone RAD-140

Kombinácia Cardarine a Testolone je najvhodnejším SARM stackom pre tých, ktorí cvičia dvakrát denne a maximálne využívajú svoju silu každý deň. Oba SARMs sa dokonale dopĺňajú a výsledky ich užívania sú vysoká úroveň sily a neuveriteľne rýchle zotavenie.

Testolone RAD-140 je anabolickým analogom testosterónu, ale je mnohonásobne viac anabolický ako testosterón. To znamená, že viditeľné výsledky užívania SARMs Cardarine a Testolone môžu byť viditeľné už po prvom týždni.

  • SARMs Stack Cardarine GW-501516 a Testolone RAD-140

Cardarine alebo Endurobol, ako je tento SARM tiež známy, interaguje s svalovými vláknami typu 2, ktoré sú zodpovedné za výbušné svalové pohyby. Skutočne, samotný názov "Endurobol" pochádza z anglického slova endurance - vytrvalosť. GW-501516 maximalizuje váš kardiovaskulárny tréning a zlepšuje účinok sily Testolone RAD-140, čo robí tieto dva SARMs vynikajúcou kombináciou.

Dávky:

  • Testolone RAD-140 - 10 mg ráno a 10 mg večer, 15 minút pred alebo 1 hodinu po jedle
  • Cardarine GW-501516 - približne 20 mg 45-60 minút pred tréningom.

Kombinácia Cardarine, Ostarine, Andarine

Andarine je unikátny SARM, ktorý udržuje svaly v dokonalej napätosti a obmedzuje akumuláciu tukového tkaniva. Táto schopnosť Andarine sa prejavuje aj v stravách s vysokým obsahom kalórií.

Preto pridanie 45 mg Andarine do cyklu s Ostarine a Cardarine vám umožní udržať určitú hmotnosť bez hladovania a zároveň budovať skvelé telo.

Stack Cardarine, Ostarine, Andarine zlepšuje silu, zvyšuje výbušnosť a udržuje formu. Andarine S4 užívajte 3-krát denne, s odporúčanými 2 dňami voľna každých 5 dní.

  • Stack SARMs Cardarine GW-501516, Ostarine MK-2866 a Andarine S4

Stack s MK-2866, LGD-4033 a GW501516

Stack s MK-2866, Endurabol a Ligandrol je ďalšia zaujímavá kombinácia, ktorá dáva extrémne rýchle výsledky. Spôsob, akým tieto tri SARM pôsobia, sa veľmi účinne dopĺňa.

Ligandrol a Cardarine spolupracujú na poskytnutie požadovanej objemovej svalovej hmoty, zatiaľ čo Ostarine chráni kĺby pred zraneniami a posilňuje kosti a svaly.

Cyklus so SARM stackom MK-2866, Endurabol a Ligandrol by mal trvať 6 týždňov, aby sa dosiahli najoptimálnejšie výsledky. Odporúčané dávky sú:

  • Cardarine GW-501516 - približne 20 mg jednu hodinu pred tréningom
  • Enobosarm (Ostarine) MK-2866 - 30 mg ráno 15 minút pred jedlom alebo jednu hodinu po jedle
  • Ligandrol LGD-4033 - 16 mg ráno 15 minút pred jedlom alebo jednu hodinu po jedle

Kombinácia Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Pre tých, ktorí nemôžu presne rozhodnúť, ktoré výsledky hľadajú viac a chcú mať všetko: úľava, čistá svalová hmotnosť a vytrvalosť, stack Andarine, Cardarine, Ibutamoren im to môže poskytnúť.

Tento SARM stack je epitómou najviac vyhľadávanej rovnováhy: získanie svalovej hmoty spojené s odstránením tukov. Znie to nemožne, ale je to pravda! Andarine S4 blokuje akumuláciu tukových tkanív vďaka svojej jedinečnej schopnosti presmerovať živiny priamo do svalových tkanív. Andarine S4 sa dokonale spája s Cardarine GW501516, ktorý aktivuje gény zodpovedné za spracovanie tukových usadenín. Tú najlepšiu akciu poskytuje jedinečná schopnosť Ibutamoren MK677 stimulovať hormón rastu (HGH) až o 300%.

  • SARMs Stack Andarine S4, Cardarine GW-501516 a Ibutamoren MK-677

Pre využitie všetkých výhod stacku Andarine, Cardarina, Ibutamoren, je dôležité dodržiavať nasledujúce dávky:

  • Andarine S4: Trikrát denne, ráno, v priebehu dňa a večer, 15 mg na dávku.
  • Ibutamoren MK-677: 2 hodiny pred spaním, 20 mg.
  • Cardarine GW501516: 20 mg, asi hodinu pred tréningom.

AK URČIŤ ÚROVEŇ KVALITY ENDURABOLU

Určenie úrovne kvality Endurabolu môže byť značne ťažkým úkonom z niekoľkých dôvodov. Po prvé, SARMs sú stále neregulované produkty, čo znamená, že nepatria do žiadnej známej skupiny (steroidy, prohormóny, doplnky stravy, lieky). To umožňuje firmám a maloobchodníkom, ktorí ponúkajú SARMs, často zneužívať tento fakt a riediť suroviny. Takže Cardarine GW-501516, označený ako "kvalitný" a "originálny", nemusí byť v skutočnosti taký a môže obsahovať rôzne škodlivé látky.

Okrem toho je súčasný trh, miernym slovom, zaplavený rôznymi značkami a ťažko nájsť tú, ktorá je skutočne vysokej kvality. Najbezpečnejším spôsobom, ako určiť úroveň kvality Endurabolu, je skontrolovať, či výrobca ponúka test kvality!

RECENZIE A NÁZORY NA CARDARINE GW-501516 (SARMS FORUM)

Najpraktickejším spôsobom, ako sa oboznámiť s produktom ako Cardarine, je pozrieť si názory a komentáre niekoho, kto ho už užíval!

V našom fóre SARM nájdete skutočné názory a kritiky na Cardarin GW-501516! Okrem toho je fórum SARM ideálnym miestom na zoznámenie sa s ľuďmi, ktorí sa zaujímajú o šport a chcú zlepšovať svoje výsledky každý deň.

Tu je len časť informácií, ktoré môžete nájsť na fóre SARM:

  • Rôzne názory na výhody GW-501516
  • Individuálne názory a komentáre o účinkoch Cardarine
  • Recenzie vedľajších účinkov užívania Endurabol
  • Rôzne názory na užívanie Cardarine GW 1516
  • Názory na potrebu terapie po cykle s GW-501516

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY GW-501516?

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY GW-501516?

Mnohí ľudia si myslia, že užívanie GW-501516 je nebezpečné a spôsobuje vedľajšie účinky podobné užívaniu steroidov a prohormónov. To je spôsobené tým, že existuje príliš veľa informácií a článkov na internete o vedľajších účinkoch GW-501516, ale v skutočnosti je len 40% z toho, čo sa tam hovorí, pravdivé! Je logické, že mnohí ľudia by mohli ťažiť z týchto SARMov, vrátane Cardarine, ktoré sa prezentujú ako škodlivé a neúčinné doplnky, ktoré spôsobujú nebezpečné vedľajšie účinky. Avšak, pravda je radikálne odlišná! Cardarine funguje pre obéznych ľudí a rôzne štúdie tvrdia, že tento SARM znižuje hladiny inzulínu a tukového tkaniva v pečeni až o 30%.

Cyklus s SARM Cardarine GW-501516 NEspôsobuje gynekomastiu, sťahovanie semenníkov a ďalšie nebezpečné účinky. Naopak! Enurabol GW501516:

▪ Zvyšuje silu a energiu

▪ Má pozitívny vplyv na libido.

▪ Pomáha získať ČISTÚ svalovú hmotu

▪ Nevplyvuje na vedľajšie orgány svojou selektívnou akciou

▪ Znižuje hladiny zlého cholesterolu

Reálne vedľajšie účinky GW501516

Samozrejme, ako pri akomkoľvek inom produkte, existujú nejaké reálne vedľajšie účinky GW501516, ale nie sú nijako nebezpečné. Vyskytnúť sa môžu mierny bolesti hlavy a závraty, kým sa telo neprispôsobí doplnku (t.j. počas prvých dní užívania).

MÝTY A NEREÁLNE TVRDENIA O VEDĽAJŠÍCH ÚČINKOCH CARDARINE

Na rozdiel od mnohých vecí, ktoré sa bežne predpisujú pre Cardarine, tento SARM NEzaťažuje srdce a NEzvyšuje krvný tlak, pretože GW-501516 nie je stimulansom! Samozrejme, dodržiavanie dávok a trvania cyklu je povinné, pretože akýkoľvek produkt môže byť nebezpečný, ak sa užíva v nezdravých dávkach! Pozrime sa na niektoré mýty a nerealistické tvrdenia o vedľajších účinkoch Cardarine. Pamätajte si, že GW-501516:

  • NEzastavuje produkciu vlastného testosterónu v tele
  • NEspôsobuje problémy s prostatou
  • NEspôsobuje gynekomastiu
  • NEničí pečeň
  • NEspôsobuje zmenšenie semenníkov
  • NEspôsobuje virilizáciu

AKO REALIZOVAŤ TERAPIU PO CYKLE PCT PRE CARDARINE GW-501516

Cardarine GW-501516 neovplyvňuje semenníky ani iné vedľajšie orgány. To znamená, že po cykle GW-501516 nie je potrebná žiadna terapia PCT. Hneď ako skončíte cyklus s týmto SARM, vaše hladiny voľného testosterónu sa rýchlo vrátia do normálu. Avšak Cardarina GW-501516 skutočne nahrádza testosterón v androgénnych receptoroch vášho tela a ak chcete pre svoj pokoj realizovať preventívnu terapiu po cykle, nasledujúce vitamíny sú dokonalou voľbou:

▪ Zinok - 30 mg denne

▪ Vitamín D3 - 2500 až 5000 IU denne

ZÁVER

GW501516 je vynikajúcou voľbou pre vás, ak chcete súčasne zničiť prebytočný tuk a zlepšiť efektívnosť svojich tréningov. Cardarina je neškodný doplnok, ktorý spaľuje tuk bez vedľajších účinkov! Okrem toho, tento endurobol zvyšuje vytrvalosť a je dôležitou voľbou pre mnohých športovcov. Cardarine zlepšuje dýchanie pri kardiovaskulárnych cvičeniach, zlepšuje syntézu bielkovín a najlepšie z toho všetkého je, že nevyžaduje terapiu po cykle!

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.