Prijatie Andarine

Prijatie Andarine S4

Ako sa používa Andarine S4? Dávkovanie a prijatie

V inom článku sme stručne hovorili o tom, ako dôležité je prijímať odporúčanú dávku Andarine S4, aby sa nevyskytli vedľajšie účinky. Ale koľko tohto SARMs Andarine S4 treba užívať? Dobrou správou je, že nemusíte veľa úsilia vynakladať, aby ste videli výsledky. Pretože táto SARMs má vysokú anabolickú aktivitu, nízke až stredné dávky budú stačiť. Väčšina ľudí hovorí, že v prvých dvoch týždňoch by ste mali užívať 25 mg Andarine každý deň a potom pomaly zvyšovať dávku (ale nikdy neužívajte viac ako 50 mg denne) počas nasledujúcich šiestich týždňov. Ak pocítite nejaké nepríjemnosti, môžete užívať 50 mg denne. Myslíme si, že S 4 je dostatočne silný sám osebe, ale v kombinácii s inými SARMs produktmi, vaša želaná cieľová hodnota bude dosiahnutá rýchlejšie. Výskumníci odporúčajú užívať ho s Ostarine, pretože obe spolu dobre fungujú (najmä ak znížite kalórie) a môžu vám pomôcť udržať svalovú hmotu počas formovania. Môžete ho tiež kombinovať s GW501516 alebo Cardarine (ak chcete zvýšiť výdrž).

Tu je, ako by ste mali užívať Andarinе:

  • 1 až 3 kapsuly denne rozdelené každých 6 hodín.
  • Počas piatich po sebe nasledujúcich dní môžete užívať Andarine S4.
  • Po týchto 5 dňoch si musíte vziať 2 dni prestávky.
  • Tento plán by sa mal používať raz týždenne.
  • Pre začiatočníkov v športe, ktorí nikdy predtým aktívne necvičili, alebo ak sa cítite, že vaše tréningy nie sú dostatočne ťažké, odporúčame začať s nižšou dennou dávkou Andarine S-4. Potom dávku môžete pomaly zvyšovať, kým nedosiahnete maximálnu bezpečnú dávku (ktorá v prípade Andarine S4 je 33 mg denne alebo 3 kapsule denne).
  • Tento SARMs by sa nemal používať viac ako 8 týždňov. 

V Imuscle veríme, že by ste mali začať s nižšou dávkou Andarine S-4, ak ste začiatočník v športe a nikdy predtým ste necvičili aktívne, alebo ak si myslíte, že vaše tréningy nie sú dostatočne ťažké. Potom môžete pomaly zvyšovať dávku Andarine S4, kým nedosiahnete maximálnu bezpečnú dávku a súčasne zvyšovať intenzitu svojich tréningov. Neužívajte viac ako maximálnu bezpečnú dávku (ktorá pre Andarine S4 je 33 mg denne alebo 3 kapsule denne).

Bezpečnosť pri užívaní Andarine S4

Dodržiavajte nasledujúce pokyny a upozornenia pri užívaní S4, aby ste sa chránili:

  • Nepoužívajte viac ako 8 týždňov (približne 2 mesiace).
  • Dodržiavajte dávkovanie uvedené na etikete.
  • Pri užívaní Andarine alebo iného SARMs doplnku musíte byť v dokonalej kondícii a nemali by ste mať žiadne ďalšie ochorenia.
  • Ak užívate Andarine S4, nepite príliš veľa alkoholu. Pre maximálnu bezpečnosť by ste mali piť čo najmenej alkoholu. S4 je najvhodnejší pre športovcov, ktorí sú v dobrej fyzickej kondícii.

Osobitosti pri užívaní Andarine S4

Jeden z SARMs doplnkov, Andarine S4, má krátky polčas v krvi približne 5 až 6 hodín. Preto by sa denná dávka mala rozdeliť na niekoľko dávok počas tréningových dní, aby účinkovala po celý deň. Každý týždeň by ste mali užívať SARMs Andarine S4 počas 5 po sebe nasledujúcich dní a potom na 2 po sebe nasledujúce dni prestávku. To sa robí na zníženie pravdepodobnosti nepríjemných pocitov, ako sú bolesti hlavy alebo únava. Užívajte S4 každý deň od pondelka do piatka. Toto je príklad týždenného harmonogramu. Každý týždeň si oddýchnite v sobotu a nedeľu.

Záver

S4 je populárny SARMs doplnok, ktorý sa bežne používa medzi kulturistami, pretože sa zdá byť bezpečnou alternatívou k steroidom. Andarine S4 má niektoré z rovnakých účinkov ako anabolické steroidy, ale nemá žiadne závažné vedľajšie účinky. Keď užívate tento SARMs, výsledky nezostanú dlho na seba čakať a svalová hmota, ktorú získate, zostane s vami na dlhú dobu.

Podrobný článok "Čo je Andarine"

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.