Čo je Andarine S4?

Čo je Andarine S4?

Andaríne, tiež známy ako GTx-007 a S4, je súčasťou skupiny SARMs (selektívne modulátory androgénneho receptora). Andarine S4 bol vyvinutý ako liečba chorôb súvisiacich so stratou svalovej hmoty od spoločnosti GTX, Inc.


Účinok Andarine bol spočiatku zameraný na choroby ako:

  • benígna hypertrofia prostaty
  • osteoporóza atď.

Desiatky experimentov a štúdií o tomto SARM ukázali, že výrazne zvyšuje svalovú hmotu a znižuje prostatu (podľa štúdie vykonanej na potkanoch - o viac ako 70%).

Jedinečné pôsobenie Andarine S4 a rôzne výhody jeho užívania z neho robia jeden z najpopulárnejších športových doplnkov na dnešnom trhu. Vďaka pôsobivému účinku a využiteľnosti v rôznych športoch je však Andarine S4 zaradený do dopingového zoznamu WADA.



Aké sú výhody Andarine S4 GTx-007

Hoci bol Andarine vytvorený na liečbu ochorení kostí, najmä osteoporózy, mnohé výhody tohto SARM nezostali nepovšimnuté. Dnes je Andarine GTx-007 tým najlepším pomocníkom pre športovcov v období očisty a úľavy.

Najväčšou výhodou Andarine GTx-007 je, že vám umožňuje naberať svalovú hmotu, ako aj ničiť prebytočný tuk. Ďalšie veľké výhody Andarine GTx-007 sú:


  • S4 pôsobí bez zaťažovania pečene
  • Andarine nespôsobuje gynekomastiu a iné vedľajšie účinky vďaka svojmu selektívnemu pôsobeniu
  • Andarín funguje aj bez cvičenia, hlavne vďaka tomu, že má 33% sily testosterónu.
  • Tento SARM nespôsobuje kardiovaskulárne ochorenia
  • GTx-007 neprestáva produkovať svoj vlastný testosterón vďaka selektívnej anabolickej aktivite, ktorú vykazuje.
  • S4 nevedie k aromatizácii
  • Andarine je dokonale vhodný pre mužov aj ženy.


Pre koho je S4 Andarine vhodný?

Ak patríte do jednej z nasledujúcich skupín, potom je S4 pre vás tou správnou voľbou:

  • Profesionálni športovci, ktorí chcú zlepšiť svoje výsledky udržiavaním potrebnej hmotnosti pre svoju kategóriu
  • Neprofesionálni športovci, ktorí potrebujú pomoc pri budovaní svalovej hmoty
  • Ľudia, ktorí chcú spáliť prebytočný tuk bez poškodenia zdravia.

Môžu Andarine S4 užívať profesionálni športovci

Vďaka svojej schopnosti chrániť svaly pred zničením a zároveň stimulovať telo k spaľovaniu tukov je Andarine S4 široko používaný medzi športovcami a najmä profesionálmi.

Dôležité je však poznamenať, že Andarine, podobne ako ostatné doplnky SARM, zakázala WADA v roku 2008. Od roku 2010 však stovky športovcov po celom svete po dopingovom teste pozitívne testovali na Andarín alebo iné SARM.

Prečo? Pretože Andarine S4 naozaj funguje! Ak ste ešte profesionálny športovec a v nasledujúcom mesiaci vás čaká dopingový test, majte na pamäti, že Andarine môže zostať vo vašej krvi 1 až maximálne 3 mesiace.


Ako účinkuje Andarine

Andarine S4 akcia

Andarín sa viaže na proteíny v tele nazývané androgénne receptory. Keď sa to stane, Andarine spôsobí, že svaly a kosti v tele rastú. Na rozdiel od iných doplnkov, ktoré sa tiež viažu na tieto receptory, ako sú steroidy, Andarine neovplyvňuje iné časti tela a nespôsobuje nebezpečné vedľajšie účinky.

Okrem toho Andarine blokuje väzbu dihydrotestosterónu na zodpovedajúce receptory v prostatickej žľaze, ale nevedie k vedľajším účinkom iných liekov, ktoré sa tradične používajú na liečbu benígnej hyperplázie prostaty.

Stručne vysvetlené, Andarine S4 má selektívnu anabolickú aktivitu, ktorá mu umožňuje stimulovať rast svalov bez ovplyvnenia sekundárnych orgánov. Andarine má 33% sily testosterónu a napriek tomu jeho pôsobenie minimálne ovplyvňuje produkciu testosterónu v tele.


Výsledky užívania Andarine

Výsledky užívania Andarine sú viac než dobré! Tento SARM zvyšuje úroveň sily a energie, a preto je hlavným pomocníkom pre ľudí zapojených do crossfitu. S4 tiež posilňuje kosti a kĺby, dodáva svalom čistý vzhľad a pomáha naberať svalovú hmotu bez zadržiavania vody.

S4 berú aj kulturisti, ktorí chcú chrániť svoje svaly pred katabolizmom počas nízkokalorickej diéty, pretože rýchlo spaľuje prebytočný tuk bez ovplyvnenia svalovej hmoty.



Kedy sú vidieť prvé výsledky Andarine s4

Výsledky užívania Andarine s4 sa začínajú prejavovať približne po treťom týždni. Svaly vyschnú a žily sa zvýraznia. Účinok samotného S4 je však cítiť už po prvom týždni užívania.

Rôzne štúdie vykonané na Andarine S4 ukazujú, že môže zvýšiť svalovú hmotu až o 2 libry za 90 dní. Nie si ohromený? Čo ak vám povieme, že sa to stane bez akéhokoľvek tréningu alebo špeciálnej diéty?!

Teraz si predstavte výsledky, ku ktorým môže viesť užívanie Andarine v kombinácii s pravidelnými návštevami posilňovne a kontrolovaným jedením! Prvé výsledky Andarine súvisiace so znížením percenta podkožného tuku sú badateľné už po prvých 2 týždňoch užívania.



Má S4 Andarine vplyv na produkciu testosterónu?

Aj keď je na internete množstvo informácií o Andarine S4, ktoré sú negatívne, v 90% prípadov nie sú úplne nesprávne! Andarín NEZASTAVÍ vašu vlastnú produkciu testosterónu!

Samozrejme, potlačenie asi o 20% je možné, ale hneď po skončení cyklu sa normálne hladiny blížia k normálu. Pri užívaní S4 v zásobníku sa môžu percentá líšiť v závislosti od doplnkov zahrnutých v stack SARM

Ako sa to robí cyklus s Andarine S4

Hoci Andarine je silný SARM, zďaleka nie je taký silný ako niektoré iné SARM, ako napríklad YK11. To znamená, že šanca Andarinu spôsobiť vedľajšie účinky je takmer nulová!

Aby ste však dosiahli čo najlepšie výsledky a mali istotu, že si nijako nepoškodíte zdravie, je dôležité užívať Andarine S4 v správnych dávkach.

Najlepší spôsob, ako bicyklovať s S4, je užívať ho 6 týždňov. Ide o optimálny príjem, pri ktorom nedochádza k preťaženiu receptorov a dosiahnutiu vrcholu produktu.

Niektorí ľudia sa rozhodnú bicyklovať s Andarine s4 týždne, ale toto trvanie nestačí na dosiahnutie maximálneho účinku produktu. Cyklus 8 týždňov môže viesť k preťaženiu receptorov a v skutočnosti nemá žiadny účinok od ďalších 2 týždňov.


V akých dávkach užívať Andarine

Polčas rozpadu Andarine S4 je krátky, čo znamená, že užívanie raz denne nebude stačiť. Najlepšia distribúcia dávky je 2 alebo 3 krát denne, takže získate maximálny úžitok.

Bezpečná počiatočná dávka odporúčaná na začiatku cyklu je 30 mg denne. Ak užívate Andarine prvýkrát, táto dávka sa odporúča počas celého cyklu. Ak máte skúsenosti so športovými doplnkami a tvrdo trénujete, môžete aspoň po týždni zvýšiť dávku na 45 mg.


Tu sú dávky, ktoré môžete užívať Andarine:

  • Dvakrát denne x 15 mg ráno a popoludní nalačno
  • Trikrát denne x 15 mg ráno na poludnie a večer nalačno

Cyklus svalovej hmoty

Vďaka andaríne efektu je ideálny pre cyklus svalovej hmoty. Prečo? S4 presmeruje prebytočné kalórie len na svalové vlákna a tým spôsobí výrazný rast.

Najlepšia kvalita Andarine S-4 je, že stimuluje génovú expresiu, ktorá zlepšuje svalovú hmotu a hustotu kostí, bez ovplyvnenia iných orgánov, ktoré majú androgénne receptory.

Okrem toho sa mnohým páči, že užívanie GTx-007 spôsobuje vydutie žíl v dôsledku zvýšeného zásobovania krvou. Ďalším veľkým plusom v cykle svalovej hmoty je, že Andarín nearomatizuje a nespôsobuje u mužov estrogénne účinky.


Cyklus spaľovania tukov

Andarine S4 na spaľovanie tukov

Vďaka svojej schopnosti zabrániť telu zvyšovať tukové zásoby sa Andarine veľmi často používa na cyklus spaľovania tukov. Mnoho športovcov užíva tento SARM počas „čistenia“, pretože vám umožňuje udržiavať svaly a zároveň pokračovať v rozpúšťaní tuku.

Počas cyklu spaľovania tukov veľa ľudí kombinuje Andarine S4 s Cardarine. Hlavnou funkciou Cardarine je priame spaľovanie tukov a zvyšovanie úrovne energie, čo dokonale zapadá do funkčnosti S4. Viac informácií o stack SARM však poskytneme nižšie, takže neprestávajte čítať!



Cyklus s Andarine S4 pre ženy

Cyklus pre ženy s Andarine S4


Veľmi zriedkavo je doplnok vhodný pre ženy aj mužov. Nuž, andarín môžu pokojne brať obe pohlavia! Do 6 týždňov, bez ohľadu na pohlavie, Andarine S4 poskytne skvelé výsledky.


Najlepšie stacks s Andarine S-4

Samotné užívanie Andarine S4 vedie k množstvu pozitív, z ktorých niektoré zvyšujú vytrvalosť a silu a budujú kvalitné svaly. Tento SARM však môže poskytnúť ešte lepšie výsledky v kombinácii s inými špecifickými SARM.

To však neznamená, že môžete zbierať stacky s Andarine v kombinácii s akýmkoľvek iným SARM. Niektoré doplnky obsadzujú rovnaké receptory a pôsobia podobným spôsobom, čo ich robí nekompatibilnými. V nasledujúcich niekoľkých odsekoch sa pozrieme na to, čo môžete naskladať na svoj Andarine S4, aby ste boli po cykle viac než spokojní.


SARM stack Andarine a Cardarine

SARM stack Andarin and Cardarine je ideálnou voľbou pre každého, kto chce rýchlo schudnúť bez straty svalovej hmoty. Z tohto dôvodu tento SARM stack akceptujú aj mnohí športovci, ktorí si chcú udržať primeranú váhu pre danú kategóriu a zároveň si prečistiť telo.

Cardarine, tiež známy ako Endurobol, tiež zvyšuje kyslík a prietok krvi do svalových vlákien a zlepšuje vytrvalosť. V kombinácii s Andarine, ktorý udržuje svaly pevné a stiahnuté, Cardarine posilňuje ich pôsobenie.


Okrem toho je Andarine známy svojou schopnosťou obmedzovať hromadenie tuku v tele aj pri konzumácii veľkého množstva kalórií, čo znamená, že tieto dva SARMs sa výborne dopĺňajú. Tu sú dávky, ktoré treba užívať:

  • Andarine S4 - 2 mg 2x denne alebo 15 mg 3x denne. Odporúča sa užívať 5 po sebe nasledujúcich dní s 2 dňami prestávky, aby sa predišlo presýteniu receptorov
  • Cardarine GW-501516 - 20 mg jedenkrát denne asi hodinu pred tréningom (najlepšie nalačno)


SARM stacks Cardarine, Ostarine, Andarine

Ako sme už videli, Andarine a Cardarine sa k sebe dokonale hodia! Pridanie 30 mg Ostarine do tejto kombinácie vám však pomôže nielen vytvarovať reliéf a zbaviť sa tuku, ale aj maximálne posilniť kĺby, kosti, šľachy a svaly.

Kombinácia Cardarine, Ostarine, Andarine S4 sa používa najmä v bojových umeniach, pretože chráni pred zraneniami a dramaticky zvyšuje výbušnosť. Spotrebitelia, ktorí vyskúšali túto kombináciu, tiež zaznamenali zlepšenie kondície a sily.


Kombinácia Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Všetky SARM stacks majú svoje pozitívne vlastnosti a všetky fungujú bezchybne. Existuje však jeden stack, ktorý vám môže poskytnúť doslova všetko, čo ste hľadali - SARM stack Andarine, Cardarine, Ibutamoren.

Stohovanie Andarine, Cardarine, Ibutamoren vám umožní vychutnať si všetky pozitíva týchto troch SARM súčasne! Čo to znamená? Kombinácia Andarine, Cardarine a Ibutamoren:

 

  • Pomáha naberať čistú svalovú hmotu
  • Spaľuje tuk bez ovplyvnenia svalovej hmoty
  • Presmeruje živiny priamo do svalového tkaniva
  • Zvyšuje vytrvalosť
  • Urýchľuje razenie
  • Stimuluje rastový hormón (HGH) o 300% vďaka Ibutamorenu

Keďže Ibutamoren je silný CAPM, je mimoriadne dôležité, aby ste dodržiavali uvedené dávky:

  • Andarine S4 - 3x denne, ráno, na obed a večer 15 mg na dávku
  • Cardarine GW501516 - 20mg, asi hodinu pred tréningom
  • Ibutamoren MK-677 - 2 hodiny pred spaním, 20 mg.

Ako určiť úroveň kvality Andarine GTx-007

Andarine S4  test kvality

Jedným z dôvodov, prečo sa toľko hovorí o SARMs a dostupné informácie sú také protichodné, je, že tieto doplnky ešte nie sú regulované. To znamená, že nejde ani o steroidy, ani o prohormóny, ale o jedinečnú skupinu doplnkov, ktoré pôsobia radikálne odlišným spôsobom od všetkého, čo je doteraz známe.

Tento dôležitý fakt robí hľadanie kvalitného Andarine GTx-007 tak jednoduchou úlohou. Vzhľadom na to, že SARM nie sú regulované, produkty na trhu veľmi často obsahujú nepovolené látky. Inými slovami, surovina potrebná na vytvorenie SARM je vysoko zriedená.

 

Ďalšia otázka je: "Ako určím úroveň kvality Andarine GTx-007?" Existuje niekoľko spôsobov:

  • V prvom rade si treba skontrolovať, či výrobca ponúka test kvality!
  • Pozrite si rôzne názory a recenzie na značku aj produkt!
  • Dbajte na to, aby výrobok obsahoval minimálny obsah surovín, ktoré je potrebné považovať za "kvalitné" - 97%!
  • Dávajte pozor na cenu – v žiadnom prípade nemôže byť produkt, ktorý je „kvalitný“, 2-krát lacnejší ako iné produkty na trhu!


Kde nájsť fórum pre názory a recenzie na Andarine S4

Na našom fóre SARM si môžete prečítať všetko, čo vás o SARM zaujíma. Tu používatelia zdieľajú svoje názory a recenzie na Andarine S4 a komunikujú medzi sebou.

Ak ste si prečítali nejaké informácie o produkte alebo ste narazili na recenzie v internetovom obchode, ktoré vyzerajú pochybne, pravdepodobne sú falošné. Na fóre SARM môžete stretnúť SKUTOČNÝCH ľudí, ktorí užívali doplnok a prečítať si ich SKUTOČNÝ názor na produkt.


Okrem toho je fórum SARM ideálnym miestom na zistenie:

  • Názory na pôsobenie Andarine
  • Názory a recenzie na to, či má Andarine S4 vedľajšie účinky
  • Názory na to, ako najlepšie prijať Andarine GTx-007
  • Recenzie o výhodách Andarine S4
  • Názory na to, ako robiť terapiu po cykle s Andarine
  • Ktoré SARM sú najlepšie a mnoho ďalších tém

Čo znamená „pôvodný“ SARM?

Ak sa pozriete na etikety produktov od rôznych značiek SARM, všimnete si, že väčšina z nich má inú krajinu výroby... alebo aspoň toto je informácia napísaná na etikete.

Realita je však celkom iná. Ak je doplnok SARM propagovaný ako „originálny“ a „vyrobený v Spojenom kráľovstve“, neznamená to, že je. Čo je to vlastne „originálny“ SARM?

Odpoveď na túto otázku nemožno dať z jedného hlavného dôvodu. Surovina pre všetky SARM, vrátane Andarin S4, pochádza z Ázie. To znamená, že všetky SARM sú prakticky „originálne“.

Krajina na štítku SARM v skutočnosti označuje miesto balenia a/alebo zapuzdrenia. Skutočná kvalita SARM závisí od samotných predajcov a značiek!


Aké sú vedľajšie účinky lieku Andarine S4

Andarine S4  Vedľajšie účinky

Na internete nájdete množstvo informácií o vedľajších účinkoch Andarine S4, no mnohé z nich sú úplne nesprávne. Andarine S4 je bezpečný SARM a NEspôsobuje nebezpečné vedľajšie účinky!


Skutočné vedľajšie účinky Andarine S4

Použitie Andarine S4, najmä nesprávneho, môže skutočne viesť k miernym vedľajším účinkom. Niektorí používatelia pociťujú počas prvých dní užívania mierne bolesti hlavy.

Ďalšie skutočné vedľajšie účinky Andarine S4 sú:

  • Znížené nočné videnie

Tento vedľajší účinok má len veľmi málo ľudí, no stále je dôležité si to uvedomiť. Molekula S4 môže interagovať s receptormi v sietnici, čo niekedy vedie k zníženiu nočného videnia. Tento vedľajší účinok však po ukončení cyklu s Andarine okamžite zmizne!

  • Depresia

Malé percento používateľov vo svojich recenziách uvádza, že počas prvých dní užívania pociťujú miernu depresiu. Tento vedľajší účinok je opäť extrémne zriedkavý, keďže SARM zvyčajne zvyšujú silu a energiu, no netreba zabúdať, že všetky organizmy sú iné.


Mýty a nereálne tvrdenia o vedľajších účinkoch Andarine S4

Už poznáte skutočné vedľajšie účinky, s ktorými sa môžete stretnúť pri užívaní Andarine S4. Teraz sa pozrime na mýty a nereálne tvrdenia o vedľajších účinkoch Andarine, pretože práve tie sú dôvodom, prečo sa mnohí ľudia obávajú vyskúšať tento SARM.

Andarine S4:

  • NEspôsobuje problémy s prostatou – práve naopak, tento CAPM na ňu pôsobí priaznivo
  • Neovplyvňuje menšie orgány a nie je toxický pre pečeň
  • NESPÔSOBUJE kontrakciu semenníkov, gynekomastiu ani virilizáciu
  • NEZASTAVUJE prirodzenú produkciu testosterónu v tele


Ako urobiť terapiu po PCT cykle pre Andarine S4

Andarine naozaj funguje extrémne rýchlo. Je však skutočne bezpečný a má minimálny vplyv na hladinu testosterónu. Preto nie je potrebná pocyklická PCT terapia pre Andarine S4.

  • Ak sa stále rozhodnete, že chcete absolvovať profylaktickú terapiu, alebo ste Andarine naskladnili inými, silnejšími SARM, tu je najlepšia voľba pre terapiu po cykle:
  • Zinok - 30-45 mg denne
  • Vitamín D3 - 2000-5000 iu denne


Záver

Čiastočný agonista androgénneho receptora, Andarine, je súčasťou skupiny SARM. SARMs, vrátane Andarine S4, sa viažu na androgénne receptory vo vašom tele a interagujú s testosterónom, čím vytvárajú selektívnu anabolickú aktivitu.

Andarine GTx-007 je voľbou mnohých športovcov kvôli rýchlym výsledkom, ktoré poskytuje. Ovplyvňuje génovú expresiu bez ovplyvnenia sekundárnych orgánov. GTx-007 je možné použiť v cykle svalovej hmoty aj v cykle topenia tuku.

Tento SARM je silný a skutočne účinný, ale vedľajšie účinky, ktoré môže spôsobiť, sú minimálne. Andarine poskytuje úľavu a pevnosť svalov a najlepšie na tom je, že je vhodný pre mužov aj ženy!

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.