Andarine S4 - účinky

Andarine S4 - účinky

Ako pôsobí Andarine?

Ako pôsobí Andarine?

S4 Andarine je selektívny modulátor androgénového receptoru (SARMs). Bolo dokázané, že Andarine S4 je najúčinnejší SARMs na udržanie čistej svalovej hmoty a súčasne spaľovanie prebytočného tuku. Na Imuscle sme vám pripravili tento článok, aby ste sa dozvedeli viac o účinkoch Andarine.

Andarine S4 sa viaže na AR /androgénový receptor/ a vždy, keď AR interaguje s testosterónom, Andarine S4 ho núti produkovať gény, ktoré pomáhajú špecificky pri raste svalov a kostí. Inými slovami, Andarine je druh SARMs, ktorý sa viaže na androgénový receptor, rovnako ako bežné androgény. Jedným rozdielom je, že S4 Andarine má selektívnu anabolickú aktivitu.

S4 Andarine je populárny doplnok SARMs medzi mužmi aj ženami športovcami kvôli jeho dvojitému účinku. Urýchľuje proces naberania svalovej hmoty a zároveň eliminuje podkožný tuk. Koncentrácia účinku tohto SARMs na tuky sa zameriava na oblasť pása a brušnej oblasti.

Tento účinok /rozpúšťanie tukov/ Andarine S4 prináša mnoho ďalších výhod. Pri rozklade tukov uvoľňujú chemikálie nazývané ATP /adenozín trifosfát/. Toto je energia, ktorú bunky a celé telo potrebujú na bunkovej úrovni na splnenie svojej funkcie. Andarine S4 spúšťa veľmi silný proces, ktorý rozkladá tuky a nahrádza telo dodatočnou energiou. V dôsledku toho sa zvyšuje sila a explozivita, čo znamená, že tréningy môžu byť náročnejšie a dlhšie.

Tento SARMs uľahčuje prístup kyslíka a živín do svalov. Keď sú svaly hydratované a nasiaknuté kyslíkom, sú silnejšie a odolnejšie voči možnosti zranenia. Okrem toho sa sval intenzívnejšie rozvíja, keď je naplnený kyslíkom a živinami, rovnako ako u človeka. 

Viac o tom, ako pôsobí Andarine

Ako sme už spomenuli, SARMs pôsobia prostredníctvom viazania na androgénový receptor (AR), čo spôsobuje anabolickú aktivitu. Vďaka tejto stimulácii telo produkuje viac proteínov, čo pomáha pri budovaní viac svalov. S4 SARMs môže spôsobiť rast svalov rovnakým spôsobom ako steroidy, ale nemá rovnaké vedľajšie účinky na prostatu a iné orgány ako steroidy.

Andarine S4 je SARMs, ktorý má najsilnejšie androgénne účinky, pretože sa viaže na androgénový receptor, ktorý má približne 33% sily testosterónu. S4 robí androgénový receptor menej citlivý na prirodzený testosterón človeka. Toto robí efekt ešte intenzívnejším.

SARMs Andarine S4 uľahčuje prístup kyslíka a živín do svalov. Keď sú svaly nasiaknuté kyslíkom a hydratované, sú zdravšie a pravdepodobnosť zranenia je menšia.

Doteraz bol Andarine S4 najužitočnejším SARMs, ktorý bol kedy vytvorený. Nie je to len prvý výrobok, ktorý bol schválený pre klinické skúšanie fázy 2, ale je to aj SARMs, ktorý bol podrobne skúmaný a preskúmaný. Po objavení jeho anabolického potenciálu je hlavným cieľom doplnku nájsť alternatívny spôsob liečby: svalovej strate spojenej s vekom, osteoporózy a ďalších podobných ochorení.

Ako môžem kúpiť S4 SARMs?

V Imuscle sa snažíme poskytovať produkty s najvyššou kvalitou za najlepšiu cenu. Andarine S4 môžete zakúpiť tu s niekoľkými kliknutiami.

Záver

S4 môže pomôcť zlepšiť čistú telesnú hmotnosť a pomôcť jej udržať. Štúdia na fáze 1 ukázala, že Andarine S-4 zvýšila hmotnosť o 3,3% za menej ako 90 dní, aj keď režim podliehajúcich tohto skúmania sa nezmenil. V roku 2007 sa zistilo, že táto prísada má nielen vysokú afinitu k androgénovým receptorom, ale má aj silnejšie anabolické účinky ako niektoré tradičné steroidy.

Okrem toho, že vám pomôže budovať svaly, neublíži na vašej pečeni, môže zastaviť gynecomastiu u mužov a pomôcť zlepšiť vaše celkové zdravie.

Článok „Čo je Andarine

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.