Vedľajšie účinky S23

Vedľajšie účinky S23

Každý kulturista a športovec sníva o doplnku, ktorý môže priniesť rovnaké zisky ako steroidy, ale bez nebezpečných vedľajších účinkov. Takéto doplnky sú SARMs a konkrétne S23.

Aké vedľajšie účinky môže mať S23?

Každý kulturista a športovec sníva o doplnku, ktorý môže priniesť rovnaké zisky ako steroidy, ale bez nebezpečných vedľajších účinkov. Takéto doplnky sú SARMs a konkrétne S23.

Použitie S 23 je spojené s mimoriadne nízkou frekvenciou nežiaducich účinkov. Pri užívaní S23 v odporúčanej bezpečnej denné dávke a dodržaní všetkých uvedených indikácií a kontraindikácií, je malá pravdepodobnosť nežiaducich vedľajších účinkov.

Nezabudnite sa riadiť dávkovaním, ktoré je určené pre S23, aby sa minimalizoval riziko nežiaducich účinkov spojených s užívaním lieku.

V mimoriadne nezvyčajných prípadoch sa ukázalo, že S23 inhibuje prirodzenú produkciu testosterónu v tele. Na druhej strane, tento negatívny účinok sa pozoruje len pri použití veľmi veľkých dávok S23 počas dlhého obdobia. Na druhej strane, ak prestanete užívať produkt SARMs, vaše telo sa čoskoro vráti k svojmu bežnému stavu.

Osobenosti pri užívaní S23

Typickou charakteristikou SARMs S23 je plazmatický polčas okolo 12 hodín. V dôsledku toho je potrebné S23 užívať dvakrát denne, v dvoch samostatných dávkach s rovnakou veľkosťou, s intervalom 12 hodín medzi každou dávkou. Cieľom je zaručiť, že SARMs doplnok bude účinný po celý deň.

Bezpečné užívanie S23 SARMs

Pri užívaní S23 je dôležité dodržiavať denné dávky a vyhnúť sa kontraindikáciám uvedeným nižšie:

  • Vyhýbajte sa užívaniu S-23 po dobu viac ako šiestich týždňov naraz (približne mesiac a pol).
  • Vždy používajte dávky uvedené na štítku.
  • Je veľmi dôležité, aby ste boli v perfektnom zdravotnom stave pred začatím užívania S23 alebo iného doplnku SARMs. Nemali by ste mať sprievodné ochorenia.
  • Konzumácia alkoholu by sa mala podchytávať s mimoriadnou opatrnosťou pre tých, ktorí užívajú S23.
  • S23 je vhodný na použitie hlavne pre športovcov, ktorí sú v dobrej fyzickej kondícii; preto sa odporúča, aby používatelia minimalizovali svoju konzumáciu alkoholu, aby maximalizovali svoju bezpečnosť.

Kde kúpiť S23?

S23 si môžete teraz zakúpiť od Imuscle SARMs. sme akreditovaná spoločnosť, naše výrobky majú certifikát GMP, ktorý zaručuje pôvod, čistotu a kvalitu surovín, ktoré používame. Môžete si zakúpiť S23 za najlepšiu cenu a s najvyššou kvalitou.

Záver

S23 je doplnok selektívneho modulátora androgénnych receptorov (SARMs), ktorý pôsobí na androgénne receptory nájdené v kostiach a svaloch. S23 je ekvivalentom anabolických steroidov pokiaľ ide o jeho účinok, ale má jasnú výhodu v tom, že nevyvoláva veľké negatívne účinky.

SARMs S23 sa rýchlo etabloval ako preferovaný doplnok výživy pre kulturistov vďaka svojej silnej, ale bezpečnej a dlhotrvajúcej, obrovské účinnosti.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.