Stranski učinki lgd4033

Vedľajšie účinky Ligandrol LGD4033

Fakty o Ligandrol LGD4033?

Ligandrol LGD4033 je určite bezpečnejší a čistejší ako mnoho iných neodobrených výrobkov na zlepšenie výkonu.

V skutočnosti, myšlienka za SARMs ako Ligandrol LGD4033 je, že poskytujú široké spektrum výhod s malými alebo žiadnymi negatívnymi účinkami. Avšak, pretože to je jeden z najmocnejších SARMs, musí sa používať opatrne.

Aké sú vedľajšie účinky Ligandrol LGD4033?

Aktuálne štúdie vo fáze 1 ukazujú, že 22 mg denne sú bezpečné a dobre znášané telom.

Je to viac ako dvojnásobok odporúčanej dávky, takže je pravdepodobné, že Ligandrol nemá veľké alebo dokonca viditeľné vedľajšie účinky. Niektorí používatelia však hlásia závraty v prvých dňoch a miernu tráviacu nevoľnosť.

Najväčším rizikom pri užívaní je však zníženie testosterónu. Pretože SARMs Ligandrol funguje tak, že aktivuje androgénne receptory, telo nemusí produkovať toľko prirodzeného testosterónu, keď užívate túto SARMs.

Väčšina ľudí, ktorí užívajú Ligandrol LGD 4033 SARMs, nakoniec zažije pokles hladín testosterónu, čo je problém najmä pre mužov. Po užívaní Ligandrol LGD-4033 viac ako 3 mesiace, niektorí ľudia sa sťažujú na bolesti hlavy a suchosť v ústach.

Bezpečné užívanie LGD4033

Dodržiavajte pokyny a kontraindikácie nižšie, keď užívate tento doplnok, pre bezpečnosť vašeho zdravia.

  • Muži by nemali užívať Ligandrol LGD4033 viac ako 8 týždňov, čo je približne 2 mesiace, zatiaľ čo ženy a začiatočníci by nemali užívať viac ako 4-6 týždňov alebo jeden a pol mesiaca.
  • Dodržujte pokyny na štítku ohľadom toho, koľko máte užívať.
  • Pri užívaní Ligandrol LGD4033 alebo iného doplnku SARMs musíte byť v perfektnom zdravotnom stave a nemáte mať iné ochorenia.
  • Pri užívaní LGD4033 je najlepšie nekonzumovať príliš veľa alkoholu. Pre maximálnu bezpečnosť je najlepšie piť čo najmenej alkoholu.
  • Tento doplnok sa používa predovšetkým športovcami, ktorí sú v dobrom zdravotnom stave.

Záver

Ligandrol LGD4033 sa odporúča pre ľudí, ktorí chcú vyhnúť sa rizikám anabolických steroidov. Na rozdiel od steroidov má však iba pozitívne účinky a nemá negatívne vedľajšie účinky, ktoré sú často spojené so steroidmi.

Účinky tohto doplnku sa prejavujú rýchlo a trvajú dlhšie aj po ukončení užívania.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.