Vedľajšie účinky andarine s4

Vedľajšie účinky Andarine

Stručne o Andarine S4

Andarine je SARMs, ktorý sa nazýva aj S4. Bol vyvinutý na liečenie osteoporózy a svalovej atrofie.

SARMs, čo znamená „selektívne modulátory androgénneho receptoru“, sú lieky, ktoré sa viažu na androgénny receptor (AR), kde testosterón pôsobí najviac.

Andarine sa považuje za perfektný SARMs, pretože sa ľahko užíva ústami a pomáha pri budovaní svalov a kostí.

Aké sú vedľajšie účinky Andarine S4?

Andarine S4 je liek, ktorý nie je schválený a jeho účinky na organizmus stále prebiehajú výskum.

Predpokladá sa, že anabolické steroidy majú viac vedľajších účinkov ako SARMs.

Ľudia si myslia, že SARMs, ako je Andarine S4, sú bezpečnejšie, ako sú v skutočnosti, pretože nerozumejú základnej vede za tým, čo čítajú v blogoch o kulturistike. Vedľajšie účinky sú menej výrazné, ale „teória selektivity SARMs“ sa stále skúma. Klinické skúšky sa robia na každom produkte, ale dokazuje sa, že steroidy sú škodlivejšie ako SARMs.

Veľmi zriedkavo sa ľudia zdieľajú o vedľajších účinkoch užívania Andarine S-4. Ak užívate tento doplnok podľa pokynov a neprekračujete dennú dávku, riziko nežiaducich reakcií je nízke.

Pri užívaní daných dávok môžete byť istí, že Andarine S 4 je bezpečný a zníži riziko vedľajších účinkov.

Niektoré vedľajšie účinky Andarine S4 zahŕňajú znížené nočné videnie, závrat a miernu bolesť hlavy. Tieto sú veľmi zriedkavé vedľajšie účinky, ale stále je dôležité poznamenať, že sa vyskytli na veľmi malom počte ľudí, ktorí používali Andarine S-4. Ale toto je len vedľajší účinok, ak užívate príliš veľa lieku po dlhú dobu. Po ukončení užívania sa problémy zvyčajne zlepšujú. 

LH (luteinizačný hormón) a FSH (folikulostimulačný hormón) pomáhajú mužom a ženám produkovať reprodukčné hormóny a ich zastavenie môže spôsobiť, že hladiny estrogénu a testosterónu nebudú normálne. Andarine S 4 zastavuje zvýšenie LH a FSH, čo spôsobuje zvýšenie týchto hormónov.

Všeobecne platí, že tento produkt nebráni ľuďom produkovať testosterón alebo estrogén.

Vedľajšie účinky sa môžu objaviť pri užívaní vyššej dávky, než je odporúčaná. Niektorí používatelia tiež hlásia podráždenosť a miernu únavu. Toto je úplne normálna reakcia v počiatočnej fáze užívania S4, kým sa telo prispôsobuje.

Použitie SARMs PCT produktu je ľahký spôsob, ako sa vysporiadať s potlačením testosterónu z S4. 

Prijímanie Andarine S4 SARMs

Jeden z doplnkov SARMs, Andarine S4, má krátky polčas v krvi približne 5 až 6 hodín. To znamená, že denná dávka by mala byť rozdelená do niekoľkých menších dávok, aby pôsobila počas celého dňa.

Každý týždeň by ste mali užívať Andarine S4 počas 5 po sebe nasledujúcich dní a potom si dať 2 dni voľna. To sa robí na zníženie pravdepodobnosti vedľajších účinkov.

Napríklad, ako súčasť týždňového plánu, môžete užívať Andarine S4 od pondelka do piatka. V sobotu a nedeľu si môžete dať prestávku. 

Ako môžem kúpiť Andarine S4?

Môžete si zakúpiť Andarine S4 od Imuscle. Sme certifikovaná spoločnosť a všetky naše výrobky majú certifikát o dobrom výrobnom postupe (GMP), ktorý zaručuje bezpečnosť a účinnosť našich zložiek.

U nás môžete získať Andarine za čo najnižšiu cenu bez kompromisu s kvalitou.

Záver

S4 tiež zastavuje produkciu vlastného testosterónu v tele, čo je ďalší vedľajší účinok. Toto sa často stáva s látkami, ktoré sú známe svojou schopnosťou naviazať na androgénny receptor a zastaviť produkciu vlastného testosterónu.

Použitie SARMs PCT produktu je ľahký spôsob, ako sa s tým vysporiadať.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.