Vedľajšie účinky užívania PCT SARMs

Vedľajšie účinky užívania PCT SARMs

Terapia po cykle je hlavný proces, ktorý ľudia absolvujú po ukončení cyklu s SARMs. Cieľom je, aby sa ich telo vrátilo do normálneho stavu a mohlo opäť prirodzene produkovať hormóny. Po skončení cyklu SARMs začne užívateľ terapiu po cykle, ktorá môže trvať od 30 do 45 dní.

Existujú vedľajšie účinky pri užívaní PCT SARMs?

Vedľajšie účinky PCT / Post Cycle Therapy / môžu byť dôležitou témou pre každého, kto sa venuje fitness alebo ťažkým cvičeniam, najmä ak sú zahrnuté steroidy. V tomto článku sa budeme venovať niektorým z najčastejších vedľajších účinkov PCT a spôsobom, ako sa s nimi vysporiadať

PCT je krátky cyklus SARMs, ktorý sa užíva po ukončení cyklu SARMs produktov, s cieľom obnoviť normálnu hladinu testosterónu v tele. To môže pomôcť predchádzať vedľajším účinkom spojeným s nízkymi hladinami testosterónu, ako sú napríklad poškodenie svalov, depresia, strata erekcie a ďalšie. 

Čo sa stane, ak nepoužijete PCT?

V najlepšom prípade? Stratíte zisky, na ktorých ste tak tvrdo pracovali. Ešte horšie? Po skončení cyklu zostanú vaše hormóny zavádzané na niekoľko týždňov. To môže spôsobiť gynekomastiu, akné, problémy s penisom a dokonca aj vysoký krvný tlak.

Po užití SARMs je PCT veľmi dôležité.

Počas používania SARMs sa androgénne receptory zastavia, aby sa testosterón viazal na androgénne receptory.

Takže, keď prijímate SARMs, vášmu telu nie je potrebné toľko testosterónu, pretože receptory už sú plné. To dáva signál mozgu, že už je dostatok testosterónu v tele. Tento proces môže priviesť telo k "falošnému" presvedčeniu, že má dostatok testosterónu, pretože jeho hladiny neklesnú a testosterón sa nebude viazať na androgénne receptory, ale telo si myslí, že ho už nepotrebuje.

Preto väčšina ľudí necíti nič a nemá žiadne vedľajšie účinky, keď užívajú SARMs.

Hormonálny nerovnováha

Keď hormóny nefungujú správne, to môže spôsobiť: Vysoké hladiny estrogénu. Tieto môžu viesť k:

  • gynekomastia
  • hyperemocionalita
  • nárast tukov
  • Strata svalovej hmoty a zadržiavanie vody

Nižšie hladiny testosterónu. Môže viesť k:

  • letargia
  • strata svalovej hmoty

Kde si môžem kúpiť PCT vo Slovensko?

Zvýšte svoju silu a pripravte sa na vytvorenie vážnej svalovej hmoty s 100% legálnymi steroidnými alternatívami od Imuscle. Obnovte svoje telo a transformujte svoju fyzičku s našou špeciálnou radou pre objem, ktorá vám pomôže rýchlo nabrať svalovú hmotu.

Zhrnutie

PCT all-in-one je navrhnutý a vyvinutý tak, aby pomohol telu obnoviť sa po cykle steroidných doplnkov alebo SARMs.

Cieľom terapie po cykle s SARMs je pomôcť vašemu telu rýchlejšie sa zotaviť, zvýšiť hladiny testosterónu a znížiť riziko vedľajších účinkov.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.