Existujú na Slovensku kvalitné doplnky SARM?

Existujú na Slovensku kvalitné doplnky SARM?

Kvalitné doplnky SARM na Slovensku

Neverte všetkému, čo je uvedené na štítku ...

Selektívne modulátory androgénových receptorov (SARMS) sú bezpochyby najnovším hitom na trhu s nespočetnými názormi a ohlasmi od rôznych používateľov. Ich dopyt je však taký veľký, že už existujú tisíce výrobkov, medzi ktorými, bohužiaľ, sú aj produkty dosť pochybnej kvality a pôvodu.

Z tohto dôvodu vyvstáva otázka „ako nájsť kvalitné SARMS, ktoré sú originálne?“.

SARMS sa viažu na vaše androgénové receptory a pomáhajú vám budovať svaly, rovnako ako anabolické steroidy.

Rozdielov medzi kvalitnými SARMC a steroidmi je však veľa.

SARMS majú znížené androgénne vlastnosti a nezahŕňajú vedľajšie účinky, ako je poškodenie pečene, akné, kontrakcie semenníkov alebo odchýlky v menštruačnom cykle. Všetko toto samozrejme platí na 100% iba vtedy, ak hovoríme o skutočných, kvalitných doplnkoch SARM.

Sú všetky SARMs kvalitné?

Najväčšou výhodou kvalitných SARMS je to, že rozlišujú medzi androgénnymi a anabolickými účinkami. Vďaka tomu sú vhodné na liečbu rôznych chorôb, vrátane hypogonadizmu, rakoviny, osteoporózy alebo straty svalovej hmoty. Ak však produkt, ktorý si vyberiete, nie je skutočný, výsledky nie sú ani zďaleka uspokojivé.

Veľa ľudí si myslí, že produkt je dobrý a skutočný, ak je vyrobený v určitej krajine, napríklad v Nemecku. Je teda úplne normálne, že prvá vec, ktorú skontrolujete, keď sa chystáte niečo kúpiť je krajina pôvodu. Ukazuje sa však, že všetci dodávatelia a obchody sú si tiež vedomí tejto zaujímavej skutočnosti a šikovne ju využívajú.

Ďalej nižšie vysvetlíme, čo presne máme na mysli.

Než sa tam dostaneme, venujme pozornosť na jeden z najdôležitejších faktorov pre výrobu kvalitnej suroviny SARM. Aby bol výrobok kvalitný, musí byť jeho minimálny obsah 97%, to znamená, že si môžete predstaviť, ako drahú ju robí tento fakt .

Okrem toho, že surovina je drahá, nie je jej vo výrobe dostatok. Na druhej strane je dopyt po kvalitných výrobkoch SARM obrovský, čo núti dodávateľov a predajcov uchýliť sa k drastickým opatreniam. Hromadne sa robia dve hlavné veci:

  • Surovina sa riedi a dodávatelia sú tak už schopní uspokojiť potreby trhu. Množstvo produktov sa zdvojnásobuje, dokonca až strojnásobuje, ale ohlasy od spokojných zákazníkov klesajú, pretože zakúpené produkty nie sú kvalitné.
  • Používanie rôznych nezákonných látok vo výrobku, ktorý sa ešte stále nazýva „originálny“. Často to robí samotný obchod, ktorý ponúka SARM.

Môžete vyvodiť záver, že desiatky výrobkov označených na štítku ako „SARM“, a ktorých distribútori tvrdia, že sú „originálne“, môžu skutočne obsahovať menej ako 50% suroviny.

Preto je dôležité pred výberom produktu preskúmať výrobok, výrobcu, distribútora a obchod. My v iMuscle sa držíme kvality a nie je pre nás nič dôležitejšie ako naši spokojní zákazníci.

Je to vidieť z mnohých pozitívnych názorov a ohlasov na našom SARM fórume ako aj zo skutočnosti, že toľko rokov po sebe ponúkame najkvalitnejšie doplnky SARM na Slovensku.

Zaujíma vás, v čom sa odlišujeme od všetkých ostatných na trhu? Čítajte ďalej a uvidíte sami.

Ako zistiť, či kupujem kvalitné a originálne SARMs

Náš test kvality je zárukou, že nami ponúkané produkty sú najkvalitnejšie SARMs na Slovensku!

Kvalitné SARMs vám môžu pomôcť s množstvom rôznych vecí:

  • Naberanie svalovej hmoty s

Ostarin, Ligandrol, Ibutamoren,Testolon, YK11 a S23

  • Spaľovanie prebytočných tukov a budovanie reliéfu s

 Cardarin, Andarin, a Stenabolic

Práve tieto veci robia SARMs veľmi atraktívnymi pre všetky strany zaoberajúce sa  športom (a nielen). Akokoľvek dôležité je prečítať si štítok pred nákupom, v 90% prípadov to čo je napísané na štítku SARMs nie je pravda a len zbytočne míňate peniaze.

Chceme vám ukázať, že si môžete byť istí pôvodom a kvalitou výrobkov, ktoré vám ponúkame. Keď si dávaš niečo do svojho tela,  to má mimoriadne veľký význam!!!

Preto je každý z našich výrobkov predbežne analyzovaný v registrovanom laboratóriu na území Slovenska. Laboratórium spĺňa všetky požiadavky Európskej únie a vďaka tomu sú naše SARMs kvalitné a efektívne.

Tak ako názory na našom fórume SARM môžu potvrdiť, naše výrobky sú skutočné a dávajú výsledky. Je to tak kvôli skutočnosti, že NEPONÚKAME SARMs s menej ako 97% surovinou. Pred predajom je každá z našich sérií testovaná, aby si všetci naši zákazníci boli istí v tom, čo kupujú a používajú.

Je pôvod SARMS faktorom?

Ako už bolo spomenuté, je všeobecne známe, že krajina pôvodu je pre spotrebiteľov dôležitým faktorom pri výbere produktu. To, čo je napísané na obale, však nie je pravda v 95% prípadov.

Ak je na štítku vami zvoleného SARMs nápis MADE IN UK / MADE IN US / MADE IN GERMANY atď., môžete si byť istí, že sa jedná iba o obal konečného produktu.

Čo máme na mysli?

Surovina a tabletovanie  v 99% prípadov sa realizuje v iných krajinách ako sú uvedené. Balenie je však konečný proces a vždy k nemu dôjde v jednej z veľkých krajín na trhu. Respektíve, ak je výrobok pripravený, na štítok je umiestnený všetkými používateľmi vyhľadávaný nadpis MADE IN...., ale to neznamená automaticky, že je  to kvalitný SARMs.

Produkty SARMS nie sú regulované a nepatria do skupiny steroidov a prohormónov, ani do skupiny potravinových doplnkov.

To umožňuje mnohým distribútorom a predajcom „hrať sa“ s ich obsahom.

Po vykonanom prieskume a chemických analýzach viac ako 40 výrobkov predávaných na internete ako kvalitné SARMs sa zistilo, že:

  • asi 40% z nich obsahuje neschválené liečivo (steroidy, prohormóny)
  • iba 52% skutočne obsahuje selektívne modulátory androgénových receptorov
  • 9% vôbec nemajú v zostave účinnú látku (kapsuly plnené s múkou), a 25% obsahujú látky, ktoré nie sú uvedené na štítku.

Ako si byť istý kvalitou SARMs

Test obsahu v nezávislom laboratóriu je najjednoduchší spôsob, ako sa uistiť o kvalite produktu, ktorý ste si kúpili. Môže to však byť dosť drahé a časovo náročné.

My v iMuscle ponúkame veľmi zaujímavú alternatívu. Okrem toho, že každá naša séria musí byť pred uvedením na trh otestovaná, ponúkame aj prvé tohto druhu na Slovensku rum SARM. Tam si môžete prečítať mnoho rôznych názorov našich používateľov a orientovať sa, ktorý produkt je pre vás najvhodnejší a prečo sa ho oplatí vyskúšať.

Okrem toho, že ponúkame najkvalitnejšie SARMs na Slovensku, máme tiež obchody v:

Naše výrobky budú čoskoro dostupné aj v Grécku, Taliansku, Španielsku a Holandsku.

Vyberte si kvalitné SARMs – prihláste sa do nášho SARMs fóruma a sami sa presvedčte, že naše produkty sú viac ako účinné.

 

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.