užívanie PCT

Dávkovanie a užívanie PCT

Najlepšia pomoc pri PCT a cykloch. Terapia po cykle je spôsob, ako pomôcť vašemu telu hojenie po použití SARMs alebo steroidov. Užívanie PCT produktov zastaví vedľajšie účinky steroidov. Táto skupina SARMs zvýši hladiny testosterónu a zvýši libido u mužov. PCT produkty od Imuscle SARMs vám tiež pomôžu udržať výsledky, ktoré ste už dosiahli, na dlhšie obdobie. PCT / Terapia po cykle / je veľmi dôležitá fáza pre každého, kto používa anabolické steroidy, SARMs alebo iné podobné produkty. Toto je obdobie, kedy telo sa zotavuje z použitia týchto produktov a pripravuje sa na ďalší cyklus. V tomto článku sa pozrieme na dôležitosť PCT a ako ju správne užívať.

Ako užívať PCT všetko v jednom.

iMuscle PCT-XXL je produkt na zotavenie a zvýšenie hladiny testosterónu.

Muži by mali užívať jednu až dve kapsuly PCT všetko v jednom denne. Koľko užívate závisí od toho, čo chcete získať z PCT a aké sú vaše ciele. Najlepšie je užívať PCT naraz na prázdny žalúdok pre najlepšie výsledky (1 hodinu pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle). Keď je žalúdok prázdny, všetky zložky v PCT všetko v jednom sa metabolizujú rýchlejšie a pracujú kvalitnejšie. Ľudia s gastritídou, vredom atď., ktorí môžu byť na nej citliví, ho môžu tiež užívať po jedle bez vedľajších účinkov. PCT všetko v jednom by malo vždy byť užívané s dostatočným množstvom vody.

Kedy treba urobiť terapiu po cykle?

Ak ste použili nejaký liek, ktorý potláča prirodzenú produkciu testosterónu, v spoločnosti Ultimatesarms vám odporúčame začať PCT (terapia po cykle) v jednom protokole po skončení cyklu. V prípade SARMs (selektívne modulátory androgénnych receptorov) a prohormónov môžete začať terapiu okamžite po ukončení užívania, zatiaľ čo pri steroidoch je lepšie počkať 1 týždeň pred začatím liečby PCT všetkým v jednom. Po užití steroidov alebo SARMs je terapia po cykle absolútne nevyhnutná, pretože všetky anaboliká vedú k hormonálnemu nerovnováhe a nízkym hladinám testosterónu. Terapia po cykle by sa mala vykonávať okamžite po skončení cyklu s SARMs. iMuscle PCT-XXL je optimálny produkt pre terapiu po cykle. Ako sme už spomínali, môže sa používať počas cyklu, ako pre SARMs, tak aj pre silnejšie anabolické steroidy.

Zistite viac o terapii po cykle so SARMs a pozrite si naše ponuky.

Čo obsahuje PCT SARMs?

  • Clomid 15 mg (klomifén citrát 15 mg)
  • Klomifén pomáha mužom s tvorbou spermií a zvyšuje hladiny testosterónu.
  • Nolvadex 10 mg (tamoxifén 10 mg)
  • Tamoxifén znižuje hladiny estrogénu, čo znižuje pravdepodobnosť gynekomastie.
  • Cialis 7,5 mg (tadalafil 7,5 mg)

Cialis zlepšuje prítok krvi a obeh penisu, čo uľahčuje mužom získať erekciu a zvyšuje ich libido.

Kúpte si PCT SARMs na Slovensku

Teraz si môžete kúpiť PCT od nás Imuscle. Sme certifikovaná značka a naše produkty majú certifikát GMP, ktorý zaručuje kvalitu suroviny produktu a jeho výroby. Môžete si kúpiť PCT za najlepšiu cenu a s najvyššou kvalitou tu.

Zhrnutie

PCT / Post Cycle Therapy/ je dôležitou fázou pre každého, kto používa anabolické steroidy, SARMs alebo podobné produkty. Je to obdobie, keď sa telo regeneruje a pripravuje sa na ďalší cyklus. Ak chcete dosiahnuť maximálne výsledky z PCT, musíte užívať vysoko kvalitné produkty od overených výrobcov, aby ste znížili riziko vedľajších účinkov a dosiahli najlepšie výsledky.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.