Čo je YK11?

Čo je YK11?

YK11 patrí do skupiny SARMs (selektívnych modulátorov androgénových receptorov), ale jeho účinok sa zásadne líši od iných doplnkov v tejto skupine. Mechanizmus, ktorým YK11 pôsobí, sa odlišuje od iných SARMs tým, že blokuje hormón myostatín.

YK-11 nebol dostatočne skúmaný na ľuďoch, takže jeho používanie musí byť kontrolované. Dobré výsledky často vzbudzujú túžbu po dlhšom cykle, ale nesmú byť prehnané. Pripravili sme odpovede na najčastejšie otázky, ktoré vám pomôžu zistiť, či je YK11 pre vás vhodný!

KLINICKÉ ŠTÚDIE O YK 11

Jednou z prvých podmienok, pri ktorých bol tento SARMs testovaný, bola svalová atrofia. Údaje ukazujú, že zvyšuje svalovú hmotu alebo skupinu poškodených svalov po imobilizácii alebo ako výsledok vážnej choroby.

Štúdie na myšiach ukázali, že YK-11 má prospešný účinok pri sepsi (hnisavej infekcii tela). Úmrtnosť u chorých myší sa výrazne znížila a vedci zistili, že tento SARMs má potenciál ako liečba svalovej slabosti spôsobenej bakteriálnou sepsou a inými stavmi.

YK11 MYOSTATIN JE NA DOPINGOVEJ LISTINE?

Myostatín sa nachádza na hranici medzi SARMs a steroidom. Jeho silný účinok poskytuje výnimočnú výhodu v silových športoch a všeobecne v profesionálnych športových kruhoch. Vzhľadom na jeho anabolickú funkciu bolo jeho používanie zakázané Svetovou antidopingovou agentúrou 12. decembra 2012.

Aké sú výhody Myostatinu YK 11?

Ste unavení z toho, že v posilňovni dávate 101% zo seba, ale vaše výsledky sú len polovicou toho, čo dosahujú vaši tréneri? Každý z nás sa narodil ako jedinečná bytosť s rôznymi štruktúrami a svalmi. Táto štruktúra je ovplyvnená hlavne genetickým potenciálom, ktorý sme zdedili od našich rodičov.

Myostatin YK 11 má mnoho výhod, ale najvýznamnejšou je jeho schopnosť zvyšovať svalovú hmotu na úrovni, ktorá prekonáva genetický potenciál. To znamená, že aj keď nie ste príliš svalnatí, YK11 vám môže pomôcť navždy zmeniť váš telo. Kulturisti často používajú túto SARMs iba z tohto dôvodu.

Je vhodný pre ľudí s vadným génom, ktorí, akokoľvek tvrdo cvičia, nevidia veľký rozdiel. To, čo je výnimočné na tejto SARMs, je, že prekračuje limit rastu svalov. Steroidy fungujú, ale sú tiež ovplyvnené limitom myostatínového hormónu v tele. YK-11 má však jedinečnú vlastnosť ho potláčať a zvyšovať peptid folistatín.

Zdedili ste štíhle telo od svojich rodičov, máte problémy s rastom svalovej hmoty alebo ste v zrelom veku a váš telo sa formuje veľmi pomaly? Potom je YK11 pre vás perfektný! Tu sú jeho najbežnejšie výhody:

  • YK11 Myostatin zdvojnásobuje svalovú hmotu
  • Stimuluje odolnosť a silu
  • Vyvíja mužské vlastnosti a chráni pred pôsobením ženského hormónu estrogénu
  • Podporuje svalovú hustotu
  • Zvyšuje svalový tonus

YK11 Myostatin pre zväčšenie svalovej hmoty

Ľudia, ktorí vyskúšali Myostatin, tvrdia, že už po prvej týždni užívania si všímajú zvýšenie svalovej hmoty. Niektorí tvrdia, že viditeľný efekt sa prejaví až koncom druhého týždňa. V oboch prípadoch to závisí od toho, ako veľa cvičenia robíte a ako zaťažujete svoje svaly, ako aj od celkového stavu vášho tela.

Napriek tomu nie sú žiadne pochybnosti o účinnosti Myostatinu! Výskum na zvieratách a experimentálne používanie kulturistami, športovcami a profesionálnymi trénermi ukázali pozoruhodné výsledky YK11. Jeho prínos pre zvýšenie svalovej hmoty je nezrovnateľný, pretože napriek svojmu silnému účinku sú jeho vedľajšie účinky minimálne, ak sa užíva správne.

YK-11 Myostatin pre väčšiu vytrvalosť a výdrž.

Si trovi in ottima forma, hai perfezionato il tuo allenamento migliore, sei soddisfatto della tua apparenza e sembra di aver raggiunto il massimo delle tue capacità. E adesso? Non arrenderti! Con Myostatin otterrai livelli completamente nuovi di resistenza e forza che non sapevi di poter avere.

Questo SARM è perfetto per quei momenti in cui ti ritrovi con alcuni chili di troppo e un livello di difficoltà nell'allenamento che non riesci a migliorare. Questo è del tutto normale per il corpo, proprio a causa dell'ormone miostatina, che può essere soppresso prendendo YK11.

Naturalmente, si può ottenere un aumento di tale forza e resistenza con un ciclo di steroidi, ma quante persone vorrebbero preoccuparsi dei loro effetti collaterali, come la caduta dei capelli, l'irsutismo nelle donne, l'acne e molti altri.

YK-11 protegge contro l'azione degli estrogeni

La struttura di Myostatin è molto simile a quella della diidrotestosterone (DHT). A sua volta, è responsabile della crescita dei capelli, della rigidità muscolare, del potere esplosivo e dell'aumento della libido.

Questa proprietà della DHT protegge contro l'azione degli estrogeni, che a sua volta porta a cicatrici maschili sempre più evidenti. YK11 ridurrà l'ormone femminile nel corpo, quindi non è consigliato per le donne, poiché potrebbero esserci rischi per la salute.

YK 11 Myostatin aiuta la densità muscolare

YK 11 Myostatin aiuta la densità muscolare

Gli androgeni sono regolatori chiave che svolgono un ruolo importante nel sistema riproduttivo maschile. Hanno un effetto anabolico sulla densità ossea e sulla massa del muscolo scheletrico. Se stai cercando un integratore per rendere i tuoi muscoli più duri, Myostatin potrebbe essere utile.

C'è uno studio secondo il quale la fermezza e la densità muscolare si basano unicamente sulla predisposizione genetica. Sì, ma YK11 smentisce questa affermazione!

In uno studio del 2018 su topi, è emerso che questo SARMs ha un effetto benefico sulla densità muscolare. Puoi leggere i risultati di questo esperimento sul sito web della Biblioteca Nazionale di Medicina.

Ako pôsobí Myostatin YK11

  • Preukazuje anabolickú aktivitu
  • Vyvíja svalovú hmotu a silu podobne ako DHT
  • Zvyšuje folistatínový peptid

Myostatín (diferenciačný rastový faktor) je hormón, ktorého účinok je nevyhnutný pre fyzický vzhľad osoby. Jeho funkcia v našom tele je syntetizovať proteín, ktorý blokuje rast svalového tkaniva.

Myostatin YK11 je SARMs, ktorý potláča tento hormón, čo spôsobuje zvýšenie folistatínového peptidu. Zároveň spôsobuje rast svalov nad prirodzené schopnosti tela.

Verí sa, že anabolická aktivita vyjadrená YK11 je mnohonásobne vyššia ako aktivita testosterónu. A konzumenti sú spokojní s jeho účinkom na budovanie svalov. Podľa tých, ktorí ho užívali, má silnejší účinok ako dihydrotestosterón (DHT).

Štúdie na zvieratách ukázali, že YK11 spôsobuje zvýšenie hmotnosti bez nahromadenia tuku. Publikácia PNAS z roku 2007 zistila, že myší bez génu inhibítora myostatínu mali presne dvojnásobnú fyzickú silu ako ostatné myši.

Chýbajúci myostatín (potlačený YK11) podporuje rast skeletového svalového tkaniva a preukazuje silný mechanizmus, prostredníctvom ktorého je možné kontrolovať veľkosť svalu u normálnych myší. Podľa výskumu užívanie tohto SARM stimulovalo rast a zotavenie svalovej hmoty u atrofických svalov.

Kedy sa začnú prejavovať prvé výsledky s YK11?

YK11 je veľmi účinný pri budovaní svalovej hmoty nezávisle od genetického potenciálu. Samozrejme, ak sa užíva s doprovádzajúcim silovým tréningom, uvidíte to najlepšie, čo tento SARMs dokáže. Pretože bol málo skúmaný na ľuďoch, jediný spôsob, ako zistiť, ako rýchlo pôsobí, je výskum na zvieratách a názor spotrebiteľov.

Ak sa vážne venujete tréningu v posilňovni s týmto doplnkom stravy, môžete získať množstvo svalovej hmoty tak rýchlo, že vaši priatelia budú chcieť vedieť, aký je váš tajomstvo. Niektorí športovci, ktorí užívajú SARMs, tvrdia, že Myostatin pôsobí takmer okamžite a s intenzívnym tréningom sú výsledky ako kúzlo.

Ale kedy sa začnú prejavovať prvé výsledky s YK11? Oddelenie internej medicíny na Yaleovej univerzite zistilo, že liečba myostatínovým potláčačom u myší ukázala dramatický nárast sily počas 4 týždňov. Všetky informácie a výhody tohto štúdia môžete nájsť tu.

Aj keď je potrebný ďalší výskum, podľa prvotných údajov a príbehov ľudí, ktorí už zažili jeho účinky, je jasné, že Myostatin pôsobí veľmi rýchlo, dokonca rýchlejšie ako najmocnejšie anabolické steroidy.

Má Myostatin YK11 vplyv na produkciu testosterónu?

Myostatin YK11 má depresívny účinok na prirodzenú produkciu testosterónu v tele. Mnoho používateľov uvádza, že ich hladiny klesajú podobne ako pri anabolických steroidoch až po 4 týždňoch užívania. Postcyklová terapia s týmto SARM je povinná!

Pri zneužití a príliš dlhom cykle s YK11 sa pozoruje úplné nasýtenie androgénových receptorov, čo interferuje s ich pripojením k mužskému hormónu. To je preto, lebo Myostatin je vysoko anabolický a väzí sa na receptory skôr. Potom môže byť pozorovaná potlačenie viac ako 60% produkcie hormónov vlastného tela.

Selektívni modulátory androgénových receptorov nemajú toľko vedľajších účinkov ako steroidy a po ich užití nie je potrebná ani rehabilitačná terapia. Avšak, YK11 sa pohybuje na hranici medzi SARMs a anabolickým steroidom, takže je potrebné byť opatrný.

CYKLUS S MYOSTATINOM YK11

CYKLUS S MYOSTATINOM YK11

Dĺžka a dávka cyklu Myostatinu sa môže líšiť v závislosti od mnohých faktorov. Nedoporučujeme začať užívať ho bezohľadne, ak nemáte skúsenosti s kulturistikou alebo užívaním takýchto doplnkov.

Na začiatok si môžete zvoliť kratší, ale účinný cyklus, ktorý zahŕňa 5 mg denne po dobu najviac 6 týždňov. To je čas, keď si môžete vidieť vlastnú silu a dosiahnuť ohromujúce výsledky. Keďže vaša sila a výdrž budú o niekoľko rokov vzdialené od predchádzajúcej situácie, odporúčame, aby ste v posilňovni dali maximum a dosiahli efekt "wow".

Ak ste pokročilý, môžete užívať 15 až 20 mg denne, ale nie dlhšie ako 8 týždňov. Tieto údaje sú získané z osobných skúseností a dojmov ľudí v oblasti kulturistiky.

  • Začiatočníci - 5-10 mg/deň
  • Pokročilí - 15-20 mg/deň

Cyklus s cieľom získať svalovú hmotu.

YK 11 Myostatin je v cykle svalovej hmoty najčastejšie používaný pre svoje dobré účinky, ktoré poskytuje už po týždni. Dávkovanie závisí od vašich skúseností a ambícií. Vždy je bezpečnejšie začať s nízkou dávkou a postupne ju zvyšovať.

Pretože YK11 je stále experimentálny liek a nebol navrhnutý špeciálne pre prostredie kulturistiky a fitness, dávkovanie môže byť prispôsobené potrebám každého používateľa. To znamená, že môžete začať svoj prvý cyklus s týmto SARMs 5 mg denne a dávku postupne zvyšovať po niekoľkých týždňoch. Avšak, terapia po cykle je povinná!

Ak už máte skúsenosti a viete, ako správne urobiť cyklus SARMs YK11 a máte znalosti o následnej rehabilitačnej terapii, môžete začať s 10 mg a postupne zvyšovať dávku. Recenzie ukazujú, že nie je výhodné prekročiť 20 mg denne, pretože neprináša žiadne ďalšie výhody a zvyšuje riziko vážnych vedľajších účinkov.

Cyklus sily a odolnosti

Cyklus sily a odolnosti

YK11 je určite dobrým spojencom na zlepšenie sily, ak sa venujete kulturistike alebo chcete prekonať svoje schopnosti v posilňovni. V približne dvoch týždňoch budete cítiť tento účinok bez ohľadu na dávku, ktorú užívate.

Aj tu je užívanie plne na vás a vašich pocitoch. Priemerná dávka pre začiatočníkov je 10 mg a horný limit je 15 mg denne. Začnite s malou dávkou, pretože YK11 zvýši vašu silu dosť rýchlo a nemusíte riskovať svoje zdravie pre dobré výsledky.

Cyklus spaľovania tukov

Myostatin má prirodzenú schopnosť spaľovať tuky a zabrániť ich hromadeniu, keď sa užíva v cykle svalovej hmoty alebo sily. Avšak YK11 sa obvykle nepoužíva samostatne v cykle spaľovania tukov, pretože jeho hlavný účinok je odlišný.

YK11 Myostatin v cykle pre športové disciplíny

Myostatin nie je vhodný pre osoby zapojené do bojových umení kvôli jeho rýchlemu a silnému účinku na naberanie svalovej hmoty. Tento účinok spomalí pohyby športovcov a namiesto prínosu bude prekážkou pre úspech.

Avšak kulturisti sú tí, ktorí sa tešia pozitívnemu vplyvu Myostatinu na svoje telá. Síla Supermana a extrémne rýchly rast svalových vlákien sú medzi najambicióznejšími výsledkami. Preto je tento šport hlavným miestom, kde YK 11 nachádza svoje uplatnenie.

Cyklus s YK11 pre ženy

Ak nie ste profesionálny kulturista, neodporúčame ženám užívať Myostatin, pretože tento SARMs je príliš silný. Existujú ďalšie SARMs doplnky, ako napríklad Stenabolic, Andarine a Cardarine, ktoré sú ideálne pre ženy a nemajú žiadny vplyv na ich hormóny.

NAJLEPŠIE KOMBINÁCIE (STACKS) SARMS YK11

YK11 Myostatin, ako jeden z najmocnejších SARMs, by mal byť opatrne kombinovaný s ďalšími SARMs tohto typu. Väčšina ľudí súhlasí s tým, že YK11 účinne funguje samostatne na napumpovanie svalov.

YK11 môže byť kombinovaný s Ligandrolom a RAD-140 na zvýšenie objemu svalov, alebo s Ostarinom a Cardarinom na extrémne spaľovanie tukov, zatiaľ čo získavate svalovú hmotu v negatívnom čase. Kto by to nechcel?

Ďalšou populárnou kombináciou je YK11 + Ibutamoren, pretože vieme, že Ibutamoren funguje ako hormón rastu, zvyšujúci hladiny HGH v tele. Kombináciou týchto dvoch SARMs produktov by sa mohol dosiahnuť významný pokrok v oblasti veľkosti a odolnosti..

Pre poskytnutie najužitočnejších a presných informácií sme preskúmali, ktoré sú najlepšie kombinácie s Myostatinom podľa všeobecného názoru.

Kombinácia Myostatin + Testolone + Ibutamoren

Táto kombinácia SARMs je pre každého, kto chce viac pokročiť vo svojom silovom tréningu, ale nemôže to urobiť len na základe vlastných genetických údajov. Myostatín v tejto kombinácii vytiahne maximum potenciálu z vášho tela a výsledky môžu byť nárastom 5-6 kg svalovej hmoty za menej ako 6 týždňov.

Kľúčom k úspechu tohto tria je regulácia myostatínu, zvyšovanie produkcie rastového hormónu a stimulácia proteínovej syntézy, zrýchľovanie metabolizmu a dramatické zvyšovanie sily.

  • Stack SARMs YK-11, Testolone RAD-140 a Ibutamoren MK-677

Stack Myostatin + Ligandrol +  Testolone

S týmito štyrmi produktami nebudete cítiť, ako rýchlo sa váš telo transformuje! Toto je jeden z najmocnejších stackov SARMs, ktorý môže mať prospech aj pre najneschopnejších v oblasti fitness. Inými slovami, s minimálnym úsilím môžete dosiahnuť výsledky, ktoré budú ľudí udivovať.

Ak chcete rozvíjať svalovú hmotu čo najrýchlejšie a získať vynikajúcu silu, toto je váš stack! Je to najpopulárnejší a najpreferovanejší medzi úspešnými kulturistami a fanúšikmi fitness.

AK URČIŤ ÚROVEŇ KVALITY YK11

AK URČIŤ ÚROVEŇ KVALITY YK11

SARMs nie sú regulované na trhu, takže môže byť veľmi ťažké nájsť originálny výrobok za dostupnú cenu. Úroveň kvality YK11 môže byť stanovená iba v registrovanom laboratóriu.

Bohužiaľ, veľké množstvo Myostatinu predávaného v Bulharsku má veľmi malý podiel selektívnych modulátorov androgénových receptorov na úkor iných zložiek, ktoré často sú nezákonné lieky.

Značka, od ktorej plánujete kúpiť YK11, by mala byť schopná poskytnúť dôkaz o kvalite príslušného výrobku. Nenapadajte sa marketingovým trikom "VYROBENÉ V". Byť vyrobený v USA/UK/DE neznamená nič iné, ako že výrobok bol balený v danej krajine.

KDE NÁJSŤ FÓRUM PRE NÁZORY A RECENZIE NA YK11

Internet je oceán informácií, kde môžete nájsť akékoľvek názory a recenzie na to, čo vás zaujíma. Na našom fóre nájdete mimoriadne užitočné rady pre cyklus s YK11, tipy na účinnejšie kombinovanie s inými SARMs, ako aj odpovede na najčastejšie otázky.

Tam môžete pýtať všetko, o čom nie ste istí a stretnúť sa s ľuďmi, od ktorých môžete čerpať motiváciu a inšpiráciu pre excelentnosť vo fitnes alebo športe, ktorý máte radi. Toto sú niektoré veci, ktoré sa môžete naučiť o Myostatine YK11 na našom fóre:

  • Recenzie na výsledky YK11
  • Komentáre o účinnosti YK 11
  • Recenzie na najlepšie kombinácie s YK11
  • Recenzie na správnu dávku YK11
  • Recenzie na vedľajšie účinky užívania Myostatinu

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY YK11?

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY YK11?

SARM-y sú možno lepšou alternatívou k steroidom, pokiaľ ide o vedľajšie účinky. Avšak niektoré SARM sú bezpečnejšie ako iné, pretože každý doplnok funguje inak.

Dnes poznáme vedľajšie účinky Myostatin YK11, ktoré sú založené predovšetkým na skúsenostiach ľudí z oblasti kulturistiky a fitness. Myostatin je selektívny modulátor androgénových receptorov a steroid zároveň. To vyvoláva otázku, ako bezpečné je ho užívať a či ho môže užívať ktokoľvek.

Reálne vedľajšie účinky

Existuje niekoľko dobre známych vedľajších účinkov Myostatin YK11, vrátane:

  • zlepšenie rastu vlasov
  • potlačenie hladiny testosterónu po 4 týždňoch užívania.

Niektorí používatelia s vysokým krvným tlakom zaznamenajú zvýšenie krvného tlaku. Veľká sila YK11 často vyvoláva zmenu nálady, ktorá sa prejavuje hlavne zvýšenou agresivitou.

Mýty a nepravdivé tvrdenia o vedľajších účinkoch Myostatinu

Je dôležité vedieť, že každý organizmus môže na Myostatin reagovať inak. YK-11 je silný SARMs a môže negatívne ovplyvniť telo rôznymi spôsobmi. Avšak jeho selektívne pôsobenie ho robí menej nebezpečným ako anabolické steroidy a mnohé z vedľajších účinkov Myostatinu, ktoré sú napísané na internete, sú mýty a nepravdivé tvrdenia.

Žiadne z výskumov na YK11 neukazujú, že tento SARMs:

  • zvyšuje riziko infarktu
  • zastavuje vlastnú produkciu testosterónu
  • má negatívny účinok na pečeň

Tieto tvrdenia o vedľajších účinkoch sú skôr mýty ako štatisticky podložené fakty. Samozrejme, je dôležité užívať YK11 opatrne a v akceptovateľných dávkach.

AKO VYKONAŤ TERAPIU PO CYKLE S YK11 MYOSTATINOM

Viete, že SARMs znamená, že terapia po cykle nie je v väčšine prípadov povinná. Avšak, keď používate YK11, odporúča sa urýchliť proces zotavenia pomocou vitamínov alebo iných liekov. Názory na YK11 sú také, že účinne znižuje prirodzenú produkciu testosterónu (ale ju neblokuje), preto je dôležité absolvovať aspoň štyri týždne terapie po cykle.

  • Vitamínová terapeutická možnosť

Ak uprednostňujete užívanie vitamínov, môžete užívať 2500-5000 IU vitamínu D3 denne a 30 mg zinku pre optimálnu vitamínovú terapiu.

  • Terapeutická možnosť s selektívnymi modulátormi estrogénových receptorov (SERM)

Clomi-20 vo dávke 20-40 mg a Nolva-10 vo dávke 10-20 mg denne sú dostatočné na posilnenie procesov v tele zodpovedných za produkciu testosterónu a spermií.

ZÁVER

Myostatin Y-11 je jedným z najlepších SARMs na vytvarovanie tela gréckeho boha. Nemáme na mysli žarty! Jeden mesačný cyklus postačuje na premenu vášho tela a vyzerať lepšie ako kedykoľvek predtým. To, čo odlišuje YK11 od iných podobných produktov, je to, že pomáha prekonať chybný gén a prekonať vlastné schopnosti.

Myostatin YK 11 blokuje myostatín, ktorý sa prirodzene nachádza v tele a zastavuje rast svalov. Toto ho robí dokonalým pre momenty stagnácie, keď dosiahnete svoje schopnosti. Po YK 11 sa vyžaduje terapia po cykle, pretože tento SARMs výrazne znižuje produkciu vlastného testosterónu.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.