Čo je S-23?

Čo je S-23?

S23 patrí do novej triedy doplnkov nazvaných selektívne modulátory androgénových receptorov, alebo skrátene SARMs. SARMs imitujú testosterón viazaním na receptory v určitých častiach tela.

S23 je relatívne nový SARM s vylepšenou molekulárnou štruktúrou. Zameriava sa na svalové a kostné tkanivo, stimuluje rast a zlepšuje ich stav. S23 je inovatívny SARMs, ktorý vyvinula a skúmala farmaceutická spoločnosť GTX.

Tento SARMs má obrovskú biodostupnosť a mimoriadne vysokú afinitu viazať sa na androgénové receptory. Viaceré štúdie ukázali, že S23 znižuje veľkosť prostaty. To je samozrejme iba jedným z benefitov užívania S23!

AKÉ SÚ VÝHODY S23?

S23 patrí medzi najvýkonnejšie SARMs vďaka jeho zlepšenej molekulárnej štruktúre. Jeho užívanie však nie je úplne bezpečné. Veľká účinnosť S23 má pozitívne, ale aj negatívne aspekty, o ktorých vám viac napíšeme v ďalšej časti článku.

Výhody S23 sú viac ako početné a na prvom mieste určite musíme spomenúť jeho pomoc pri rýchlej naberaní svalovej hmoty. Okrem toho však S23:

  • Zvyšuje silu a výdrž.
  • Môže pomôcť pri spaľovaní tukov.
  • Nevyvoláva zadržiavanie vody ani opuchy.
  • Zabezpečuje pevný vzhľad svalov vďaka podobnosti s steroidmi ako Anavar.
  • Pomáha generovať trvalú úľavu.
  • Zvyšuje energiu a pracovnú kapacitu.
  • Zlepšuje hustotu kostí.

Založené na hlavných výhodách S23 môžeme uzavrieť, že tento SARMs je vhodný pre:

Kulturistov, ktorí chcú v krátkom čase vybudovať veľké množstvo svalovej hmoty.

  • Športovcov, ktorí tvrdo trénujú, ale ešte nedosiahli požadované výsledky.
  • Používateľov, ktorí chcú tvarovať svoje svaly.
  • Športovcov, ktorí sú v čistiacom období.
  • Športovcov, ktorých cieľom je posilniť kosti a kĺby.

S23 a jeho použitie vo svete športu

S23 sa stal dôležitým doplnkom pre mnoho športovcov, najmä kulturistov, ktorí sa sústreďujú na vytvorenie stabilného množstva svalovej hmoty. Avšak tento SARMs sa používa aj v iných oblastiach a je obzvlášť žiadaný medzi fitness nadšencami.

Jednou z jeho hlavných pozitívnych vlastností je schopnosť znížiť podkožný tukový percento, zatiaľ čo zvyšuje hmotnosť, čím spôsobuje minimálne vedľajšie účinky. Ďalšou pozitívnou vlastnosťou S-23 je zvýšenie hustoty kostí, ktoré spôsobuje jeho užívanie, čo je ďalším dôvodom jeho rozšírenia vo svete športu.

Nesmieme však zabudnúť na skutočnosť, že S23 je súčasťou zoznamu zakázaných látok WADA, ktorý zahŕňa skupinu látok považovaných za doping (pomerne logické, vzhľadom na jeho výnimočný účinok). To znamená, že ak ste profesionálny športovec a máte dopingový test, užívanie S23 by nemuselo byť najlepšou voľbou.

AK FUNGUJE S23

AK FUNGUJE S23

S23 pôsobí selektívne viazaním sa na androgénne receptory v svaloch a kostiach, s minimálnym alebo nulovým účinkom na prostatu a druhotné orgány a tkanivá. Samozrejme, každý SARMs má rôzny stupeň selektivity (v závislosti od jeho chemického zloženia).

Štúdie o účinku S23 ukazujú, že tento SARMs vytvára extrémne silnú väzbu s androgénnymi receptorami, čo S23 robí jedným z najvýkonnejších SARMs na trhu.

Účinok, ktorý má S23 na svaly a kosti, je zložitý. Stručne povedané, tento SARMs zvyšuje aktivitu génov zodpovedných za tvorbu proteínových molekúl. Aktivované receptory následne posiela signály bunkám zodpovedným za tvorbu kostí a posilňujú ich.

KEDY SA UKÁŽU PRVÉ VÝSLEDKY S23?

S23 patrí medzi najúčinnejšie SARMs a mnoho ľudí sa preto pýta, "kedy sa ukážu prvé výsledky S23?". Väčšina užívateľov môže očakávať viditeľné výsledky po približne 2 týždňoch užívania, ale "WOW" efekt, ktorý uvidíte vo svojom zrkadle, sa dostaví až po približne mesiaci užívania.

Jednou z najväčších výhod S23 oproti všetkým ostatným doplnkom je jeho dlhodobá účinnosť. Tento SARMs nevedie k zadržiavaniu vody a po dokončení cyklu s S23 sa môžete tešiť z až 95% trvalých výsledkov!

Okrem viditeľných výsledkov by sme však nemali zabúdať ani na výsledky, ktoré nie sú viditeľné. Cyklus s S23 výrazne zvyšuje silu a výdrž, takže už po prvých dňoch užívania si všimnete výrazne zvýšenú fyzickú výdrž vo fitku.

S-23 ovplyvňuje produkciu testosterónu?

Vzhľadom na jeho silný účinok pôsobí S23 na produkciu testosterónu. Na rozdiel od steroidov S23 NEnúti vaše telo zastaviť vlastnú produkciu testosterónu, ale jeho produkciu redukuje.

Z tohto dôvodu je povinná terapia po cykle s S-23. To je obzvlášť dôležité pre kulturistov, ktorí zvyčajne užívajú dávky vyššie ako odporúčané. Niektorí používatelia sa tiež rozhodujú pre terapiu náhrady testosterónu (TRT).

Účinok, ktorý má S-23 na testosterón, je tiež hlavným vedľajším účinkom tohto SARM. Avšak s primeraným užívaním a povinnou terapiou po cykle sú vaše vlastné hladiny testosterónu v blízkosti normálu, takže nemusíte mať o čom starať.

CYKLUS S-23

Aby bolo telo chránené pred možnosťou vedľajších účinkov, je veľmi dôležité vedieť, ako vykonať cyklus s S-23. Tento SARMs má krátku polovičnú dobu (12 hodín), čo znamená, že jeho dávka by mala byť rozdelená na dve denne.

Denná odporúčaná počiatočná dávka je 30 mg a časom sa môže zvýšiť na 50 mg denne, ale nie viac! Pre ľudí, ktorí po prvýkrát užívajú taký silný doplnok, sa odporúča užívať 15 mg dvakrát denne počas celého cyklu s S23.

Vzhľadom na reálne vedľajšie účinky, ktoré môže užívanie S23 spôsobiť, by dĺžka cyklu nemala presiahnuť 6 týždňov. V skutočnosti je 4-týždňový cyklus s týmto SARMs najlepšou voľbou pre začiatočníkov. Nezabudnite, že S23 skutočne ovplyvňuje hladinu testosterónu v tele, takže následná terapia cyklu je nevyhnutná.

CYKLUS NA NABÍRÁNÍ SVALOVÉ HMOTY

CYKLUS NA NABÍRÁNÍ SVALOVÉ HMOTY

Mnoho studií o účinku S-23 potvrzuje, že pomáhá vybudovat svalovou hmotu. To činí S23 jedním z nejlepších SARMů pro cyklus na nárůst svalové hmoty.

Tento SARM nevede k retenci vody (nebo pokud ano, je to skutečně minimální). To zase znamená, že S23 hlásí výrazně lepší retenci (95 %) výsledků dosažených po ukončení cyklu než jakýkoli jiný SARMs.

Další výhodou, kterou hlásí uživatelé, je pevnost, kterou S23 v průběhu cyklu nabírá svalovým vláknům. Tento typ výrazného svalu je často hledaný efekt a proto se S23 bere jako alternativa k steroidům v průběhu periody čištění.

Cyklus spaľovania tukov

S23 nie je najobľúbenejším SARMs pre spaľovanie tukov. To je preto, že jeho hlavným cieľom je pomôcť vám zlepšiť vaše svaly tým, že získate značné množstvo svalovej hmoty.

Avšak viaceré štúdie, ako aj mnoho recenzií od užívateľov, potvrdzujú, že S-23 pomáha pri oxidácii tukov a, tým pádom, pri ich strate. Tento silný SARMs zvyšuje výdrž a energiu, čo sa prejavuje v intenzívnejších a dlhších tréningoch, čo je kľúčový faktor pri dosahovaní dobrých výsledkov.

Ciclo s S23 pre ženy

Ženy tiež môžu absolvovať cyklus s S23, hoci existujú aj iné SARM-y, ako je Cardarine a Ostarine, ktoré sú pre ženské telo priaznivejšie a neškodia ženskému telu žiadnym spôsobom.

Zaujímavá štúdia, ktorá sa uskutočnila na ženách užívajúcich S-23, ukazuje, že tento SARMs zvyšuje ich sexuálnu túžbu. S23 NEspôsobuje zväčšenie maternice a výstelky maternice, na rozdiel od iných steroidných látok.


ČO KOMBINOVAŤ S S23 (STOHY)

S23 je možné kombinovať s inými SARMs, ale typy zásobníkov, na ktorých sa zúčastňuje, sú mimoriadne silné. To je dôvod, prečo sa stohy s S23 odporúčajú len pre profesionálov.

Ak sa rozhodnete kombinovať S23 s iným SARMs, je dobré užívať produkty, ktoré stimulujú produkciu testosterónu počas cyklu. Terapia po cykle je na druhej strane absolútne povinná! Pozrime sa, s čím sa dá S23 kombinovať.

Kombinácia S23 + YK11 + Testolone

Toto je najúčinnejšia zmes SARMs na získanie svalovej hmoty! Prečo? Pretože kombinuje dva najsilnejšie produkty: S23 a YK11. Testolone zase stimuluje bunky k vytváraniu viacerých svalových vlákien, takže si môžete predstaviť, čo sa stane, keď vezmete kombináciu S23 + YK11 + Testolone.


Už sme vám povedali o účinku S23, tak sa pozrime na to, čo presne dokáže YK11 pre vás. Hlavným znakom tohto SARMs je jeho schopnosť regulovať myostatín, čo znamená, že dokonca aj ľudia bez génu na zvyšovanie svalovej hmoty sa konečne môžu tešiť z reálnych výsledkov v zrkadle.

Tretí prvok tejto kombinácie by tiež nemal byť podceňovaný! Testosterón je mnohonásobne anabolický ako jeho príbuzná hormónová látka, testosterón, čo vám umožní zvýšiť syntézu proteínov, silu a pevnosť kĺbov a kostí.

SARMs pila (stack) S23 + YK11 + MK677 para culturistas en período de limpieza

Táto SARMs kombinácia je veľmi vhodná pre kulturistov, ktorí sa nachádzajú v období čistenia organizmu, vďaka schopnosti Nutrobal MK677 zvýšiť metabolizmus a pomôcť spaľovať tuky. Už poznáte silu kombinácií S23 a YK11, ale nesmiete zabudnúť, že MK677 stimuluje až o 300% produkciu rastového hormónu!

SARMs pila S23 + YK11 + MK677 vytvára ideálne anabolické prostredie pre rozvoj a obnovu svalov. Ibutamoren stimuluje hypofýzu a zvyšuje produkciu rastového hormónu. YK-11 reguluje myostatín a umožňuje každému, bez ohľadu na ich genetické zloženie, získať veľké množstvo svalovej hmoty.

Pila (stack) S23 + LGD + MK677

Ak vaším cieľom nie je len získanie libier svalovej hmoty, ale aj zlepšenie svojej odolnosti a sily, pridanie Ligandrolu LGD do kombinácie S23 a MK677 je vynikajúcou voľbou. Ligandrol má schopnosť zvýšiť vašu silu až o 75%, zatiaľ čo posilňuje váš svalový a kostný systém.

Stovky používateľov si všímajú významné zlepšenie svojho tréningu a získanie až 3 kg svalovej hmoty počas 6 týždňov užívaním iba Ligandrol, takže si môžete predstaviť, čo sa stane, keď sa pridá aj S23.

Ako zistiť kvalitu S-23 - test kvality

SARMs sú niečím úplne odlišným od všetkých doplnkov, ktoré poznáme doteraz, a zatiaľ nie sú regulované. Inými slovami, nemôžeme povedať, že ide o steroidy, prohormóny alebo lieky.

Toto nezahrnutie do regulácie otvára mnoho príležitostí pre značky a maloobchodníkov, ktorí ponúkajú SARM. Mnoho doplnkov, ktoré nájdete na trhu, obsahuje nezákonné látky, pretože maloobchodníci chcú zvýšiť svoju ponuku (pozri, dopyt je naozaj vysoký).

Existuje niekoľko spôsobov, ako určiť úroveň kvality S-23. Najprv sa musíte uistiť, že výrobok, ktorý sa chystáte kúpiť, obsahuje minimálne 97% suroviny. Práve táto minimálna množstvo suroviny určuje kvalitu S-23.

Ak chcete overiť percento suroviny použitej na vytvorenie S23 a zabezpečiť, že doplnok neobsahuje žiadne škodlivé látky, musíte skontrolovať, či výrobca poskytuje kvalitatívne testy vykonané v nezávislaboratóriu. Overenie kvality je dôležité, pretože niektoré značky a predajcovia ponúkajú SARMs s obsahom nelegálnych látok, aby zvýšili svoju ponuku. Vzhľadom na nedostatok regulácie SARMs na trhu je dôležité byť obozretný a overiť si kvalitu produktu.

Na čo by som mal ešte dávať pozor pri určovaní kvality SARMs?

Na čo by som mal ešte dávať pozor pri určovaní kvality SARMs?

Okrem testu kvality a minimálneho percenta suroviny je potrebné brať do úvahy aj nasledujúce faktory pri určovaní úrovne kvality S23:

  • Cena - Všetci súhlasíme s tým, že produkt, ktorý je skutočne "kvalitný", nemôže byť dvakrát lacnejší ako ostatné produkty na trhu!
  • Služby: Značky, ktoré sa skutočne starajú o kvalitu svojich produktov, sa starajú aj o kvalitu poskytovaných služieb.
  • Recenzie a názory na značku - Pozor! Nie všetky recenzie a názory, ktoré čítate na internete, sú napísané skutočnými používateľmi!

Kde nájsť fórum pre recenzie a hodnotenia S23

Keď má produkt alebo služba iba pozitívne recenzie plné superlatív, niečo je určite zlé. Napokon, sme všetci rôzni ľudia a bez ohľadu na to, ako dobrý je produkt, vždy bude aspoň jedna osoba, ktorá s ním nebude úplne spokojná.

Nie je teda prekvapením, že takmer v každom obchode so SARMs sú recenzie produktov "WOW"? Neváhajte, existuje miesto, kde skutoční používatelia môžu zdieľať svoj skutočný názor na S23 a ďalšie SARMs: naše SARMs fórum.

Na SARMs fóre nielenže nájdete skutočné recenzie a hodnotenia S-23, ale tiež spoznáte mnoho nových ľudí, ktorí, ako vy, sa zaujímajú o šport. Čo teda čakáte? Vstúpte na SARMs fórum a objavte všetko, čo vás zaujíma:

  • Účinok S-23
  • Vedľajšie účinky S23
  • Ako robiť cyklus s S-23
  • Aké skutočné výsledky očakávať od S23?
  • Ďalšie výhody tohto SARMu
  • Terapia po cykle pre S23
  • Ktoré značky SARMs sú najlepšie a mnoho ďalších tém.

SARMs "PÔVODNÝ": ČO TO JE?

Keď hovoríme o kvalite, zákazníci sa zameriavajú hlavne na obsah doplnku stravy. Avšak, keď hovoríme o originalite, zákazníci sa prvýkrát pozrú na krajinu pôvodu uvedenú na štítku.

V skutočnosti sú tieto dve veci prepojené. Zaujímavý fakt je, že suroviny používané na výrobu SARMs pochádzajú z jediného miesta: Ázie má veľkú výrobnú kapacitu, takže to má veľký zmysel!

Ale čo to znamená a prečo je to dôležité? Ak všetky suroviny používané na SARMs pochádzajú z Ázie, to znamená, že prakticky všetky SARM na trhu sú skutočne originálne. Nezáleží na tom, či štítok hovorí "Made in UK" alebo "Made in Germany"!

Názvy týchto krajín sa používajú s jediným účelom: získať dôveru zákazníkov. Všetci uprednostňujeme produkt, ktorý pochádza z "ekonomického giganta", nie? Avšak pravda je, že ak je SARMs originálny a kvalitný, záleží iba na obchodníkoch a samotných značkách, takže venovať pozornosť veciam, ktoré sme už spomenuli o tom, ako určiť úroveň kvality S-23.

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY S23?

 

AKÉ SÚ VEDĽAJŠIE ÚČINKY S23?

S23 má mnoho výhod oproti všetkým ostatným doplnkom na trhu pre športovcov. Avšak vzhľadom na jeho silný účinok je pravdepodobnosť výskytu vedľajších účinkov S-23 vyššia ako u iných SARMov. Našťastie tieto vedľajšie účinky S23 rýchlo zmiznú po užití, ale je dôležité ich poznať.

Niektoré z vedľajších účinkov, ktoré môžu nastať pri užívaní S23, sú:

  • zvýšené agresívne správanie
  • akné a vyrážky
  • sucho v ústach
  • znížená produkcia testosterónu v tele
  • zvýšená chuť na sex

Je dôležité si uvedomiť, že nie každý užívateľ S23 zažije vedľajšie účinky a ich prítomnosť závisí od množstva užitého SARMs a od reakcie tela jednotlivca. Preto je dôležité dodržiavať dávkovanie a postupovať podľa pokynov výrobcu. Ak sa vyskytnú nejaké nežiadúce účinky, odporúča sa okamžite prerušiť užívanie S23 a poradiť sa s lekárom.

Reálne vedľajšie účinky S23

Prvým skutočným vedľajším účinkom, ktorý môžete očakávať pri užívaní S23, je zníženie hladiny testosterónu. Je však dôležité si uvedomiť, že NEMÔŽE úplne prerušiť vašu vlastnú produkciu testosterónu, ako sa deje pri steroidoch. Tento vedľajší účinok rýchlo zmizne a nie je trvalý!

Ďalším vedľajším účinkom, ktorý môžete zažiť pri užívaní S23, je zmena nálady. Hovoríme o miernom náraste agresivity, ktorá súvisí s úrovňami energie, ktoré budete mať. To vždy nie je zlé, najmä keď ste v posilňovni a potrebujete motiváciu pre tvrdý tréning.

Pri výrazne dlhšom užívaní S23 vo veľkých dávkach môže dôjsť aj k zmenšeniu semenníkov. Toto je bežný vedľajší účinok, najmä u kulturistov, ktorí vždy užívajú dávky vyššie ako je odporúčané.

Ak dodržiavate odporúčanú dĺžku cyklu s S23 a užívate normálne dávky, pravdepodobnosť, že sa stretnete s niektorými z týchto vedľajších účinkov, je minimálna! Takže neriskujte, užívajte doplnok správne a užívajte si vynikajúce výsledky bez ohrozenia svojho zdravia!

Mýty a nereálne tvrdenia o vedľajších účinkoch S23

Všetky veci, ktoré sme uviedli v predchádzajúcom odstavci, sú reálne vedľajšie účinky užívania S23. Veci, ktoré uvidíte v nasledujúcom zozname, sú na druhej strane MÝTY a nepravdivé tvrdenia o vedľajších účinkoch S23:

  • S23 spôsobuje gynekomastiu - NIE, ak sa užíva v správnych dávkach, S23 nevyvoláva gynekomastiu.
  • S23 zastavuje vlastnú produkciu testosterónu - NIE, S23 môže znížiť, ale nezastaviť produkciu prirodzeného testosterónu v tele.
  • S23 vedie k problémom prostaty - žiadne štúdie o S23 neuviedli taký vedľajší účinok!
  • S23 je toxický pre pečeň - užívanie S23 neovplyvňuje pečeň!
  • S23 spôsobuje virilizáciu - žiadna žena, ktorá ho užívala, nehlásila tento vedľajší účinok užívania S23!

AKO UROBIŤ TERAPIU PO CYKLE PCT PRE S23

Keďže S23 je jeden z najsilnejších SARMs, ktoré môžete užívať, terapia po cykle PCT je povinná. Okrem toho je dobrým nápadom začať s terapiou po cykle dokonca aj týždeň pred koncom cyklu.

Najlepším spôsobom, ako urobiť terapiu po cykle PCT pre S23, je kombinovať Clomi-20, Nolva-10 a Ci-10. Každý z týchto produktov vám pomôže zotaviť sa rýchlejšie a udržať maximálne výsledky.

Clomi-20 zvyšuje hladiny testosterónu a má pozitívny vplyv na spermatogenézu a Ci-10 má pozitívny vplyv na libido, pretože stimuluje chemikálie vo vašom mozgu, ktoré sú za to zodpovedné. Nolva-10 urýchľuje metabolické procesy, čo ho robí ideálnym doplnkom k ostatným dvom SAMs.

ZÁVER

S23 je SARMs, ktorý je určený pre tých, ktorí chcú získať závistuhodné množstvo svalovej hmoty sprevádzanej pevným a výrazným vzhľadom. Z tohto dôvodu ho často berú kulturisti, ktorí hľadajú bezpečnú alternatívu k steroidom, ktorá je rovnako účinná.

S23 má vysokú biodostupnosť (až 96%) a hlási jednu z najvyšších afinit k väzbe na receptor zo všetkých ostatných SARM, ktoré je porovnateľné s LGD-4033. Tento SARMs tiež ovplyvňuje štruktúru kostí a kĺbov tela, posilňujúc ich.

S23 nevyvoláva zadržiavanie vody ani opuch, čo je časté po užívaní steroidov. Dosiahnuté výsledky sú viac než impozantné a väčšinou trvalé! Avšak, nezabudnite, že po užívaní S23 je povinná terapia po cykle.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.