Akcia YK11 SARMs

Akcia YK11 SARMs

Skrátka YK 11

Výskumy odhalili, že YK11 má selektívne účinky na androgénne receptory, čo vysvetľuje, prečo ho mnohí športovci používajú na podporu rýchleho rastu svalov. YK11 SARMs je veľmi silný na aktiváciu rastu svalovej hmoty a sily. Športovci a kulturisti podporujú použitie YK11 Inhibitor na zrýchlenie procesu hojenia po zraneniach a poraneniach.

Jeho štruktúra je bližšia k steroidu ako k modulátoru androgénneho receptora. Tento SARMs pôsobí na tele dvomi spôsobmi. Keď sa užíva ústami, má inhibičný účinok na proteín myostatín, odkiaľ pochádza aj názov tohto SARMs. 

Mechanizmus účinku YK 11:

Mechanizmus účinku YK 11:

Konkrétna trieda proteínov, nazývaná myostatín, je zodpovedná za regulovanie toho, koľko svalov sa môže rozšíriť pred dosiahnutím určitej veľkosti. Myostatín teda inhibuje svalový rast a zastavuje telo od nahrádzania ďalších svalov po určitom bode.

Myostatínový inhibitor YK11 inhibuje myogenezu tým, že zabráni jeho syntéze (syntéze myostatínu). Rast svalov by nebol regulovaný, keby proteín myostatín neexistoval v našom tele.

Telo môže stratiť kontrolu nad svalovým rastom, keď je dostatok testosterónu, HGH a IGF-1 - paliva pre proteíny, ktoré stimulujú rast svalov - ale neexistuje prekážka (ako myostatín), ktorá by ho zastavila.

Tým, že inhibuje myostatín, má YK11 oveľa silnejší účinok ako testosterón.

Odlišuje sa od ostatných doplnkov SARMs tým, že uľahčuje rast "dvojnásobného svalu".

YK11 je androgénny ako každý iný člen rodiny SARMs. Jeho konzumácia je spôsobená schopnosťou imitovať androgénny hormón. Jeho konzumácia vedie k steroidným účinkom na kosti a svaly.

Bolo zistené, že pôsobí hlavne na svalovú tkanivu, keďže inhibuje myostatín a má súčasne androgénny účinok. Táto dvojitá mechanika účinku umožňuje SARMs YK11 výrazne zlepšiť rast svalov.

Podobne ako užívanie steroidov bez negatívnych vedľajších účinkov má aj YK-11 podobné účinky.

Zhrnutie o YK-11 SARMs

Kulturisti (profesionáli aj amatéri) „obdivujú“ YK11 myostatin SARMs a to nie je náhoda, pretože jeho schopnosť poskytovať inhibičné účinky na myostatín je obrovským „prínosom“ pre tých, ktorí chcú obnoviť svalovú hmotu a zvyšovať svoju silu počas tréningov.

Konkrétne, YK11 je jedným z najefektívnejších myostatinových inhibitorov, ktoré boli objavené na trhu, pre podporu hromadného svalového rastu a objemu, ako aj na dosiahnutie straty hmotnosti a zlepšenie krvného zásobenia v tele.

Napriek tomu klinické štúdie ukazujú mnoho výhod YK11 týkajúcich sa zdravia kostí, ako je zvýšenie kostnej hmoty a prevencia vážnych zranení kostí počas vyčerpávajúcich a veľmi ťažkých tréningov s ťažkosťami.

Nie je náhoda, že YK11 sa používa ako legálne liečebné prostriedok na osteoporózu alebo všeobecné problémy s hustotou kostí.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.