Akcia Stenabolic SR9009

Akcia Stenabolic SR9009

Čo je SR9009?

Čo je SR9009?

SR9009 je SARMs (selektívny modulátor androgénneho receptoru), ktorý získava na popularite vďaka svojim účinkom na zvyšovanie energie a vytrvalosti. Táto schopnosť Stenabolic mu získala veľkú popularitu medzi športovcami a atlétmi.

Stenabolic SR9009 je zvyčajne nehormonálna zlúčenina, čo znamená, že neovplyvňuje prirodzený proces tvorby testosterónu v tele. To znamená, že nie je potrebné podstúpiť PCT (po cyklickej terapii) po užívaní tohto SARMs.

Pozrite si celý článok, aby ste sa dozvedeli viac o účinkoch tohto SARMs, ktoré môžu viesť k zlepšeniu vašich športových výkonov.

Stenabolic SR9009 pridávka zvyšuje množstvo mitochondrií v našich svaloch, čo zvyšuje neuveriteľnú úroveň vytrvalosti na našich svaloch. Zvýšením mitochondriálnej aktivity v našich svaloch to nielen zlepšuje svalovú vytrvalosť, ale tiež podporuje spaľovanie tukov. V dôsledku toho SARMs Stenabolic SR9009 pracuje na svaloch prostredníctvom spaľovania tukov a dramatického zvýšenia vytrvalosti. 

Čo je účinok Stenabolic SR9009?

Stenabolic SR9009 SARMs je ligand pre Rev-ErbA (alfa). To znamená, že ide o látku, ktorá zlepšuje aktivitu Rev-ErbA v našich telách.

Rev-Erb je proteín, ktorý sa vyskytuje hlavne v svaloch, kostrči, tukoch a pečeni, ako sme už spomínali v iných článkoch o Stenabolic SR9009.

Pozrime sa na každú oblasť, na ktorú Rev-ErbA pôsobí, a podrobne popíšeme stenabolický účinok, aby sme lepšie pochopili, ako funguje SARMs Stenabolic.

  • Účinok na svaly

Stenabolic SR9009 zvyšuje počet mitochondrií v našich svaloch. To má výrazný vplyv na vytrvalosť počas náročných tréningov.

To je dôvod, prečo táto prísada výrazne zlepšuje vytrvalosť, ktorú dosiahnete pri jej užívaní.

Pôsobí na kapacitu našich svalov pre vytrvalosť a zároveň podporuje spaľovanie tukov. To dosahuje tým, že stimuluje aktívitu mitochondrií v našich svaloch. V dôsledku toho začíname spaľovať tuky, čo tiež prispieva k zvýšeniu našej vytrvalosti.

  • Spaľovanie tukov

Stenabolic podporuje spaľovanie tukov v našom tele zvyšovaním aktivity Rev-ErbA. V podstate podporuje naše telo využívať svoje tukové zásoby ako zdroj energie, čo vedie k strate podkožných tukov.

Okrem toho je Rev-ErbA zodpovedný za blokovanie génu, ktorý nás nutí ukladať tuky. Dokonca aj bez dodržiavania diéty Stenabolic SR9009 to zlepšuje a núti nás ukladať oveľa menej tukov.

Ako kúpiť Stenabolic SR-9009 SARMs

Dôležité je kúpiť čistý, vysokokvalitný Stenabolic SR9009. Niektoré firmy predávajú dvojité zmesi, ktoré obsahujú aj iné zložky, ktoré znižujú účinnosť produktu a môžu mať negatívne vedľajšie účinky.

Preto, aby ste dosiahli najlepšie výsledky a zabránili možným vedľajším účinkom, musíte kupovať vysokokvalitné produkty od overených spoločností.

V Imuscle pravidelne testujeme kvalitu surovín. Naše produkty majú certifikát GMP, ktorý zaručuje pôvod, frekvenciu a kvalitu surovín, ktoré používame. Môžete si teraz kúpiť Stenabolic SR9009 SARMs od Imuscle.

Záver

Stenabolic, tiež nazývaný Stenabolic SR9009, je jedinečný druh látky. Športovci ho používajú hlavne preto, že môže zvýšiť vytrvalosť a podporiť spaľovanie tukov.

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.